Sport

Tenismenii vrinceni au invadat semifinalele turneului de la Bacau

Ciprian Fânaru
8 sep 2010 803 vizualizări
Trei focsaneni si-au croit drum pina in penultimul act

Bacaul gazduieste in aceste zile Cupa DJS "" SCM Bacau, turneu de categoria a patra rezervat tuturor categoriilor de virsta, inclusiv seniori. Traditionala competitie, sponsorizata anul acesta de Consiliul Judetean, va fi ultima in aer liber a acestui sezon. Tenismenii vrinceni care au luat startul la acest concurs au reusit evolutii bune, care i-au propulsat pe multi dintre ei pina in fazele superioare. La categoria 12 ani masculin, Nicholas Adiaconitei (CS Unirea Focsani) s-a oprit in primul tur, unde a fost depasit de Vasilica Stativa (Gold Ploiesti). Tot la aceasta clasa colegul sau de club Marinos Chattalas a ajuns in turul al doilea, unde a fost eliminat de Cosmin Dragan cu 6 "" 7, 6 "" 4, 6 "" 4, tot atit de departe ajungind si Razvan Ene, scos de Horatiu Popica (Gold Ploiesti). Seria juniorilor calificati in semifinale este deschisa de Cristian Cosma (Tenis Club Focsani), care a trecut pe rind in cadrul categoriei 14 ani masculin de Stefan Casuneanu (CSM Onesti), 6 "" 2, 6 "" 2, si de favoritul numarul trei, Alin Balanescu (CSS Bacau), 7 "" 5, 4 "" 6, 6 "" 0, iar pentru calificarea in ultimul act focsaneanul trebuie sa treaca de surpriza Alexandru Manole (SCM Bacau). La dublu, 14 ani baieti, a participat si perechea Serbanescu/Cosma, iar la 12 ani feminin Mihaela Micu (CS Unirea Focsani) a izbutit victorii pe tabloul unde s-a jucat in sistem sah, 6 "" 1, 6 "" 1 cu Amalia Manea (CS Giglio Iasi) si 4 "" 6, 6 "" 3, 6 "" 1 cu Ioana Savescu (Gold Club Poliesti) si va juca in finala competitiei, cel mai probabil contra favoritei numarul 1, Teodora Munteanu (SCM Bacau). Un alt tenismen focsanean care a reusit sa patrunda pina in semfinalele intrecerii este Cosmin Pioara. In sferturi, sportivul legitimat la CS Unirea Focsani a trecut de Stefan Vasilache cu un categoric 6 "" 1, 6 "" 1. Penultimul act nu a fost la fel de facil pentru favoritul numarul 2, Pioara cedind in fata lui Sorin Rosca (TC Micul As Iasi) cu scorul de 2 "" 6, 4 "" 6. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.