Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
8 sep 2010 548 vizualizări
Arbitrii dau testele pe 14 septembrie

Marti, pe 14 septembrie, arbitrii vrinceni din lotul judetean vor sustine testele teoretice si fizice, fara de care nu pot arbitra in campionat. "Fluierasii" vor trebui sa treaca probele de rezistenta, de viteza si cea scrisa. Arbitrii de liga a patra ar putea avea si colegi noi, AJF Vrancea inca mai asteptind doritori pentru aceasta meserie. Comisia Judeteana de Arbitri a anuntat si ca o sa faca scoala de arbitri in viitorul apropiat. Doua zile mai tirziu, pe 16 septembrie, este programat examenul pentru observatori. (C. FANARU)


Daniel Ianus, pe tusa doua saptamini


Rugbistul format la LPS Focsani s-a accidentat in meciul Steaua "" Farul si va sta doua saptamini, fiind diagnosticat cu leziuni microfibriliare la muschii aductori ai piciorului sting. Internationalul Stelei spune ca "accidentarea a venit intr-un moment greu. A fost acea margine pe care as vrea s-o uit cit mai repede. Pe moment m-am speriat, am crezut ca s-a intimplat ceva foarte grav cu genunchiul meu. Dupa gheata si trei zile de pauza, doctorul mi-a spus ca musculatura piciorului m-a salvat de la o accidentare grava. Astept cu nerabdare sa treaca aceasta perioada si sa reiau antrenamentele". (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.