Sport

Calcati de tavalugul portocaliu

Ciprian Fânaru
8 sep 2010 583 vizualizări
City"us Tg. Mures - CSM Focsani 14 - 1 (11 - 0), in Supercupa Romaniei

Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut de o maniera rusinoasa meciul din Supercupa Romaniei disputat luni seara, in Sala Sporturilor din Tg. Mures. Ardelenii s-au impus cu un neverosimil 14 "" 1, la capatul unui meci in care au facut ce au vrut pe teren. Daca sustinatorii focsanenilor asteptau surpriza, aceasta s-a transformat intr-o surpriza total neplacuta. Campioana si cistigatoarea Cupei Romaniei din sezonul trecut si-a adaugat in vitrina cel de-al cincilea trofeu din istorie, singurul care ii lipsea. Muresenii, care au beneficiat din nou de avantajul terenului propriu, au marcat prin Fl. Matei (1, 8), Philipe (5), Gherman (10), Lupu (11-6 metri, 19), Radu (14), M. Stoica (15, 17), Ignat (18), Velcherean (20), Nuno Miguel (25, 33) si Paulinho (28). Pentru echipa din Focsani a punctat Chivu in minutul 35. Elevii lui Petrache Gurguiatu au avut si ei ovazii, pe care insa le-au ratat. Explicatii pentru esecul drastic exista, cea mai importanta fiind faptul ca, dupa ce a transferat tot ce era mai valoros in Romania, Citu"â„¢us se confunda cu echipa nationala a Romaniei. Pentru CSM Focsani au jucat Bors, Chivu, Patrascu, Sararu, Curteanu, Ilas, Burcacel, C. Munteanu, Oltianu si S. Popa. Jucătorii de la City"â„¢us au primit la final cupa si medaliile din partea reprezentantului FRF, Radu Petre. Cele doua formatii se vor intilni din nou, duminica, 12 septembrie, cu incepere de la ora 20.00, in etapa inaugurală a noului sezon din Liga 1 de Futsal. Pina atunci insa, vrincenii vor juca ultimul amical inaintea debutului in campionatul Ligii intii. CSM Focsani va disputa revansa cu adversarul traditional United Galati azi, pe terenul echipei de la malul Dunarii. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.