Sport

CSM Focsani joaca in Supercupa Romaniei

Ciprian Fânaru
4 sep 2010 552 vizualizări
City"us Tg. Mures - CSM Focsani, luni, de la ora 20.00, in Supercupa Romaniei la futsal u intilnirea va fi transmisa in direct de postul tv Sport 1

Finalista editiei trecute a Cupei Romaniei, CSM Focsani, a primit o veste importanta. Trupa vrinceana va juca inca un meci cu un trofeu pe masa. De aceasta data este vorba de Supercupa Romaniei, competitie care consta in disputarea unei singure partide. Finala trebuia sa opuna echipele City"â„¢us Tg. Mures si Design Construct Brasov, dar gruparea de la poalele Timpei nu si-a putut rezolva in timp util actele pentru a lua parte la intrecerile oficiale, in consecinta Comisia de Futsal din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a instiintat CSM Focsani ca trebuie sa se prezinte luni, 6 septembrie, la Tg. Mures. Aici va avea loc marele meci, la capatul caruia formatia din Focsani si-ar putea orna vitrina cu un trofeu frumos. Confruntarea ar putea constitui si o revansa pentru finala Cupei, in care campionii tirg-mureseni ai Romaniei au invins cu 6 "" 4. Pina la startul in noua editie de campionat, elevii pregatiti de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu vor mai disputa inca un meci amical. Miercurea viitoare, vrincenii vor merge la Galati, acolo unde vor oferi revansa adversarilor traditionali de la United. O alta veste buna pentru gruparea focsaneana este ca problemele cu banii se vor ameliora. Recent a fost aprobat referatul Comisiei pentru Fotbal in Sala, conform caruia, in sezonul competitional 2010/2011, cluburile de futsal din cele doua Ligi existente, I si a II-a, vor primi din partea FRF un sprijin financiar in valoare totala de 50.000 de euro. Debutul in campionatul 2010/2011 este programat pentru 12 septembrie, cind focsanenii se vor intoarce la Tg. Mures pentru a juca in prima etapa a sezonului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.