Sport

Salvarea a venit din nou din faza fixa

Ciprian Fânaru
4 sep 2010 611 vizualizări
CSM Focsani - Luceafarul Mihai Eminescu 1 - 0 (0 - 0), ieri, in etapa a II-a a Ligii a treia

Formatia de Liga a treia CSM Focsani a debutat cu victorie in fata suporterilor in noua editie de campionat, in fata unei echipe imbracate in echipamentul lui FC Botosani. Succesul s-a conturat greu, mai ales dupa jocul slab prestat de cele doua combatante in prima repriza. In minutul 10, indecizia lui Dima a facut ca Haisan sa suteze la coltul scurt, iar Bors, ajutat si de bara, a respins. In minutul 15, Milea, lansat in adincime, putea deschide scorul, dar balonul trimis de acesta a intilnit plasa laterala. Cam atit s-a intimplat notabil in prima parte, publicul avind parte de mai multa actiune in actul secund. In minutul 52, Haisan i-a facut pe coechiperii sai sa-si puna miinile in cap. Scapat singur cu Bors, atacantul oaspetilor a trimis inexplicabil pe linga, din 18 metri. Vrincenii au marcat primul gol din campionat dupa o faza fixa, in minutul 66. Sutul din apropiere al lui Stefan a fost respins de portarul Luca, mingea a ajuns la Craciun, care nu a mai ratat tinta si a dus CSM-ul in avantaj. In minutul 76, Botezatu putea majora diferenta, dar a luat la tinta un fundas advers. Un minut mai tirziu, acelasi Botezatu a pus capul la centrarea de pe dreapta a lui Suvac, dar balonul a ocolit vinclul portii botosanene. Cu zece minute inainte de final, Ghiviziu a finalizat o faza prelungita de atac a Botosaniului cu un gol, din fericire pentru gazde, "turcesc". In minutul 86, Orasanu putea restabili egalitatea, dar lovitura sa de cap a fost respinsa de Bors. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Dumitriu, Craciun, E. Stefan, Dima (46 Ciornei) "" Suvac, Sontu, Toma, Mindrescu (89 Sapunaru) "" Botezatu (87 Tirca), Milea. Luceafarul a replicat cu: Luca "" Ghiviziu, Lionte, Letos (66 Strateanu), Gradinariu (70 Tatarcan) "" Antonescu, Vatavu, Orasanu, Matei (75 Ciortea) "" Haisan, Maxim. (Ciprian FANARU)

Rezultatele etapei a II-a a:

CSM Focsani "" Luceafarul Mihai Eminescu 1 "" 0

CFR Suceava - SC Bacau 3 "" 1

CSM Pascani - Poli Galati 3 "" 1

FCM Bacău - FC Panciu 2 "" 0

Otelul II Galati - FCM Onesti 0 "" 0

Aerostar Bacau - Cetatea Tg. Neamt 3 "" 0

Ceahlaul II - Cetate Suceava - nu se disputa

Petrotub Roman "" Willy Bacău - nu se disputa


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.