Sport

Badea primeste ultimatum

Ziarul de Vrancea
3 sep 2010 464 vizualizări
Dan Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, principalul finantator la Pandurii, i-a acordat un ultimatum lui Ionut Badea, cu care a purtat o discutie miercuri, spunind ca nu crede ca membrii Consiliului de Administratie vor mai avea rabdare "mai mult de o etapa".

"Este adevarat ca am avut o intilnire cu antrenorul Ionut Badea si cu jucatorii despre situatia actuala a echipei si despre ce va urma. Nu i-am impus inca nimic, dar i-am spus atunci cind a venit ca am sperat si asteptat rezultate de la echipa. Daca rezultatele nu vor veni pozitia noastra fata de el si fata de intreaga conducere va fi alta de acum inainte. Nu cred ca putem avea rabdare mai mult de o etapa", a spus Dan Burlan, care este membru in Consiliul de Administratie de la Pandurii.


Steaua, amendata din cauza suporterilor


Comisia de Disciplina a Ligii Progesioniste de Fotbal (LPF) a sanctionat, ieri, clubul FC Steaua, cu o penalitate sportiva de 10.000 de lei pentru incidentele dintre spectatori de la partida cu FC Timisoara, din etapa a VI-a a Ligii I. Aproape de finalul partidei Steaua - FC Timisoara, fanii Stelei de la Peluza Sud au avut un conflict cu o parte dintre suporterii aflati la tribuna a II-a, fiind necesara interventia fortelor de ordine. Comisia de Disciplina a LPF l-a mai sanctionat pe atacantul echipei Gaz Metan Medias, Admir Aganovic, cu o suspendare de doua jocuri si o penalitate de 6.800 de lei dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Rapid. Jucatorii echipei FC Brasov, Daniel Oros si Adrian Rusu, si cei ai FC Rapid, Sabrin Sburlea si Ovidiu Herea, au fost sanctionati cu o suspendare de un meci si o penalitate de 740 de lei pentru fiecare.


Lobont, pe lista Romei


Antrenorul Claudio Ranieri a anuntat, ieri, lotul echipei AS Roma, adversara formatiei CFR Cluj in grupa E a Ligii Campionilor, pentru faza grupelor a acestei competitii, pe lista fiind inscris si portarul Bogdan Lobont, a anuntat cotidianul La Repubblica. In schimb, din lotul pentru Liga Campionilor lipseste cel de-al doilea portar roman de la AS Roma, Alex Pena. Jucatorii inscrisi de AS Roma pe lista UEFA sint urmatorii: Lobont, J. Sergio, Doni - Cicinho, Castellini, Juan, Mexès, Pizarro, Adriano, Vucinic, Totti, Taddei, de Rossi, Riise, Baptista, Perrotta, Borriello, Leandro, Burdisso, Brighi, Cassetti, Rosi, Ménez. Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a fost inclus pe lista UEFA de antrenorul formatiei Internazionale Milano, Rafael Benitez. in schimb, atacantul Denis Alibec a fost lasat in afara lotului.


"Mosu\'" nu se astimpara


Fostul boxer Leonard Doroftei intentioneaza sa organizeze peste trei sau patru luni un meci de retragere din activitatea sportiva, dar a precizat ca va lupta doar daca va reusi sa slabeasca inca zece kilograme. "Am dat zece kilograme jos, mai vreau sa mai dau inca zece, sa pot face un meci de retragere. La un posibil adversar e prematur sa ma gindesc, vreau sa vad cite kilograme pot sa pierd, sa vad daca ma ajuta sanatatea, pentru ca eu daca urc in ring vreau sa ma bat. Vreau sa fiu pregatit suta la suta. Daca nu voi fi pregatit nu voi intra in ring. In trei sau patru luni cred ca voi fi gata", a declarat Doroftei, miercuri seara, dupa ce a participat la un meci de fotbal organizat in scopuri caritabile.


Bordeanu, aproape de Craiova


Fundasul echipei Unirea Urziceni, Valeriu Bordeanu, a declarat, ieri, ca vrea sa se transfere la formatia Universitatea Craiova si a vorbit cu antrenorul oltenilor, Victor Piturca, despre acest lucru. "Am vorbit cu nea Piti si a ramas sa-l sun atunci cind am actele, sa ne asezam la negocieri. Mi-a zis: vrei sa vii la Universitatea? Iar eu nu am mai stat pe ginduri, am spus ca vreau. Am vorbit la club, la Unirea, cu directorul nostru sportiv, care era la antrenament cu glorioasa echipa a Urziceniului. Actele sint redactate, trebuie sa semnez, dupa care voi depune hirtiile la LPF pentru a deveni liber de contract, apoi voi pleca direct la Craiova. Mai am si alte oferte, dar e vorba de nea Piti, de stiinta si mai mult ca sigur voi da curs ofertei", a spus Bordeanu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.