Sport

Selectionata U16 se antreneaza pentru Campionatul National

Ciprian Fânaru
2 sep 2010 756 vizualizări
Selectionata vrinceana va juca trei meciuri acasa si trei in deplasare

Judetul nostru va fi reprezentat in Campionatul National al Selectionatelor Judetene de Juniori (CNSJ) de o echipa formata din jucatori sub 16 ani. Campionatul are drept scop stimularea selectiei, instruirii si participarii intr-o competitie de regularitate si valoare a celor mai talentati jucatori sub 16 ani, jucatori care sa fie angrenati ulterior in echipele nationale de juniori si, intr-o perspectiva, sa constituie nucleul echipei nationale pentru Campionatul European din 2016 si Campionatul Mondial din 2018. CNSJ este organizat de Federatia Romana de Fotbal (FRF), in colaborare cu Asociatiile Judetene de Fotbal. Pentru sezonul 2010 "" 2011, jocurile se vor desfasura in zilele de duminica, cu ore de incepere in intervalul 13.00 "" 18.00, programul competitional urmind sa inceapa oficial pe data de 19 septembrie cu meciurile tur ale fazei I a campionatului. Selectionata judeteana Vrancea a fost repartizata in seria a 2-a a campionatului, alaturi de echipele similare ale judetelor Buzau, Prahova, Ilfov, Giurgiu si a municipiului Bucuresti. Primele trei echipe clasate la finalul returului se vor califica in faza a doua a competitiei, alaturi de alte trei formatii din cele 7 serii, cele mai bine clasate. Selectionata vrinceana va juca trei meciuri acasa si trei meciuri in deplasare. Lotul de jucatori nascuti in anul 1995 care va reprezenta Vrancea este format din 20 de baieti selectionati de antrenorul Puiu Oprisan. Acesta a sustinut luna trecuta un examen la Bucuresti, organizat de FRF si l-a promovat, dindu-i-se responsabilitatea de a selecta si pregati juniorii 1995 pentru Campionatul National. Cei 20 sint Ion Ursu, Adrian Socol, Florin Florea, Robert Neagu, Catalin Lazar, Bogdan Stratulat, Dorian Toader, Gabriel Stoian, Ionut Forcos, Ciprian Padure, Catalin Cosereanu, Ciprian Diaconu, Dragos Labunt, Florin Dascalu, George Duca, Robert Ichim, Laurentiu Petrea, Serkan Kumova, Ion Mocanu si Ion Nastasa. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.