Sport

Nu exista fraieri ca la Vaslui

Ziarul de Vrancea
31 aug 2010 504 vizualizări
n finantatorul Adrian Porumboiu si-a bestelit mercenarii dupa meciul de la Urziceni

Finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, ieri, dupa infringerea echipei sale pe terenul formatiei Unirea Urziceni, scor 1-2, ca a primit cea mai frumoasa lectie pe care o putea primi pe un teren de fotbal: "Nu sint suparat deloc. Felicit Unirea Urziceni, pentru ca, desi se spune ca este o echipa in descompunere, a jucat extraordinar. Am intrat in vestiarul jucatorilor de la Unirea si i-am felicitat. Ai nostri au jucat pe o prima exorbitanta, iar ei cred ca nu au jucat nici macar pe o bere. E pacat ca se destrama aceasta echipa. Aici este o bogatie de oameni, o echipa care miine nu mai exista. Ar trebui sa iau toata echipa Urziceniului de aici", a spus Porumboiu. Finantatorul vasluienilor a mai afirmat ca jucatorii sai au fost penibili si ca toti sint transferabili: "Cind esti penibil, e greu sa gasesti pe unul care sa fi jucat mai bine. Pentru mine, nici unul nu mai exista. Le-am spus tuturor ca sint transferabili, dar nu o sa ii caute nimeni, pentru ca nu mai gasesc fraieri ca la Vaslui. Daca jucam ceva, ma luam si de arbitri, pentru ca nu ni s-a acordat un penalty. Dar asa, as deveni ridicol. Nu pot sa inteleg de ce joaca asa. De acum incolo, o sa le atirne vintul in buzunare. La cum au tratat meciul de azi, asa o sa ii tratez si eu de acum incolo. La conditiile pe care le ofer la Vaslui, o victorie in sase etape este foarte putin. Viata este frumoasa si cu fotbal si fara. Ce sa fac eu acum, sa ma imbolnavesc pentru niste derbedei care mimeaza fotbalul?". Echipa Unirea Urziceni a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formatia FC Vaslui, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Tehnicianul spaniol al vasluienilor, Juan Ramon Lopez Caro, considera ca echipa sa a avut nesansa in partida de la Urziceni: "A fost un meci cu doua parti diferite. Urziceni a avut posesie mai buna in prima repriza si a reusit sa marcheze din doua faze fixe, in timp ce a doua repriza am dominat-o noi, iar pe final am avut nesansa sa nu egalam".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.