Sport

Hattrick-ul lui Sararu a rezolvat meciul cu United

Ciprian Fânaru
31 aug 2010 534 vizualizări
CSM Focsani - United Galati 3 - 2 (0 - 1), intr-un meci amical jucat la Polivalenta

Formatia de futsal de Liga intii CSM Focsani a contabilizat inca un succes in meciurile de pregatire de dinaintea startului in campionat. Cea de-a doua victorie in partidele amicale disputate in aceasta vara a venit la finalul saptaminii trecute, in fata unui adversar redutabil, United Galati. Deja traditionalul duel dintre cele doua formatii, ramase singurele din zona Moldovei in prima divizie dupa retragerea Moldocor Piatra Neamt, s-a ridicat la nivelul spectacular asteptat. Oaspetii au inceput in forta si au preluat repede conducerea pe tabela, dupa ce sutul pe jos al lui Dima din minutul 4 s-a oprit in plasa portii vrincene. Partea secunda a debutat cu reusita spectaculoasa a lui Sararu pentru 1 "" 1, urmata insa de golul speculativ al aceluiasi Dima, care a profitat de nesincronizarea gazdelor. Galatenii puteau transa apoi meciul, dar cele doua lovituri de la 10 metri de care au beneficiat au fost irosite. La rampa a iesit insa pe final Sararu, care l-a invins pe Tonita de doua ori in ultimele 20 de secunde ale jocului. Reusita de 2 "" 2 a venit dupa o finalizare exacta a unei actiuni Sararu "" Burcacel, iar golul victoriei a fost marcat de acelasi Sararu, care a reluat puternic o minge primita din aut. Victorie nesperata pentru focsaneni, care merita felicitari pentru ca au crezut pina la final in sansa lor. Pina sa ii invinga pe cei de la United, vrincenii pierdusera cu 4 "" 5 amicalul cu KSE Tg. Secuiesc si iesisera invingatori din testul de pe teren propriu jucat in compania lui Design Brasov: 10 "" 4. Pentru CSM Focºani au jucat: Bors - Sararu, Curteanu, S. Popa, Ilas, Patrascu, Burcacel, Ad. Oltianu si Chivu. United Galati: Tonita "" Dima, Cojoc, Bigu, Ivan, Balta, Plesa, Danaila, Apostol, Popleaca. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Serbanica vor juca primul meci in campionatul Ligii I pe 12 septembrie, pe terenul campioanei City"â„¢us Tg. Mures. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.