Sport

Echipa de futsal are amical la Polivalenta

Ciprian Fânaru
28 aug 2010 503 vizualizări
CSM Focsani - United Galati, simbata, de la ora 18.00, intr-un meci amical la Polivalenta

Formatia de futsal de Liga intii CSM Focsani disputa azi cel de-al treilea joc de verificare din aceasta vara. Adversarul de diseara din Sala Polivalenta va fi colega de serie United Galati, un partener de intrecere in compania caruia CSM-ul a adunat multe partide oficiale si amicale. Si gazdele si oaspetii pregatesc debutul in noua editie de campionat, programata sa inceapa pe 12 septembrie. Pina acum, elevii lui Petrache Gurguiatu au jucat doua partide de verificare, in care au contabilizat o infringere si o victorie. A fost mai intii un 4 "" 5 la KSE Tirgu Secuiesc, urmat la citeva zile de un succes pe teren propriu cu Design Brasov. Cele doua formatii, CSM si United, se vor intilni in campionatul Ligii I pe 14 noiembrie, in etapa a 7-a a turului. Finalista editiei trecute a Cupei Romaniei, CSM Focsani, nu va avea ocazia sa joace din joace din nou cu un trofeu pe masa. Vrincenii ar fi intilnit campioana City"â„¢us Tirgu Mures in Supercupa Romaniei daca cei de la Design Brasov ar fi declarat forfait. Ardelenii s-au inscris in cele din urma in campionat si vor evolua pe 6 septembrie in Supercupa. Primul meci oficial al lui CSM Focsani va avea loc pe 12 septembrie, cind echipa va merge sa dispute prima etapa la Tirgu Mures, contra formatiei locale City"â„¢us. Intilnirea va fi reeditarea ultimului act din Cupa Romaniei, cistigata de mureseni cu 6 "" 4. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.