Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
24 aug 2010 568 vizualizări
Willy se retrage, in C urca Pascaniul

Echipele vrincene care activeaza in Liga a treia nu vor mai lupta in seoznul viitor cu cinci formatii din judetul Bacau, ci doar cu patru. Conducerea lui Willy Bacau a hotarit retragerea din campionat cu doar citeva zile inaintea startului editiei 2010/2011. Locul bacauanilor in Seria l a esalonului trei va fi luat de CFR Pascani. Retrogradata in aceasta vara in liga a patra, gruparea ieseana profita de retragerea lui FC Willy, dar si de faptul ca prima echipa aflata sub lista, FC Pambac, care avea dreptul de a reveni in C in locul "pinguinilor", s-a desfiintat. (C. F.)


Mersoiu, la un pas de promovarea in prima liga


Trupa vrinceanului Costica Mersoiu, Stejarul Buzau, s-a impus cu 39 "" 6 in fata Navodariului. Buzoienii, cu antrenorul "" jucator Costica Mersoiu pe teren din primul minut, au obtinut cea de-a 10-a victorie din 11 partide disputate si s-a detasat in fruntea seriei est. Rugbistii aflati sub comanda fostului capitan al echipei nationale a Romaniei au luat astfel o optiune serioasa pentru promovarea in Divizia Nationala. Mersoiu, cu multe selectii la activ in reprezentativa "stejarilor", a trecut in cariera sa pe la echipele LPS Focsani, Steaua, Perigueux, Beziers (Franta) si Dinamo. (C. F.)


Formatia de handbal, liber la antrenamente in Polivalenta


Echipa de handbal de Divzia A CSM Focsani a rezolvat una dintre numeroasele probleme care o macina in aceasta pauza competitionala. Conducerea clubului a stabilit ca elevii pregatiti de Lucian Tucan pot intra in Sala Polivalenta din Focsani pentru a se antrena, de pe 23 pina pe 31 august. In aceasta perioada, sedintele de pregatire ale handbalistilor vor avea loc de patru ori pe saptamina. In ultima zi a acestei luni este programata si sedinta de Consiliu Local, in care se va lamuri situatia echipei de handbal, precum si a celorlalte sectii ale clubului CSM Focsani 2007. (C. F.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.