Sport

Echipa de futsal incepe campionatul la Tirgu Secuiesc

Ciprian Fânaru
24 aug 2010 539 vizualizări
CSM Focsani isi propune o clasare cit mai buna intr-o Liga I din care fac parte 10 echipe

Ieri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, a avut loc tragerea la sorti a programului Ligii I de futsal, editia 2010 "" 2011. La startul acestei editii a Ligii I de futsal se vor alinia 10 echipe, fata de 12 cite au fost la startul editiei precedente. Printre cele 10 echipe inscrise pentru noua editie a primei ligi de futsal se afla si reprezentanta orasului nostru, CSM Focsani, calificata in play-off la finalul sezonului trecut. Startul in noua stagiune a campionatului de futsal este programat pentru 12 septembrie, iar fotbalistii de la CSM si-au aflat ieri adversarii din prima etapa. "Aventura" incepe cu un meci in deplasare, contra celor de la KSE Tirgu Secuiesc. Cele doua formatii s-au intilnit de curind si intr-un amical, pe terenul ardelenilor, in care covasnenii s-au impus cu scorul de 5 "" 4. In runda a doua, vrincenii joaca pe teren propriu contra echipei din Brasov, dar ramine de vazut sub ce nume s-a inscris fosta Design Construct. Duminica seara, echipa focsaneana a trecut cu 10 "" 4 de Inter Brasov, intr-o partida amicala jucata la Sala Polivalenta. Cea de-a treia etapa propune o partida "afara", contra unui nume nou. Universitatea Alexandria a promovat in prima liga la finalul sezonului trecut si si-a asigurat bugetul necesar rigorilor Ligii intii. In etapa a patra, focsanenii vor da piept in Polivalenta cu cei de la Clujana Cluj Napoca, iar apoi se vor deplasa la redutabila City"â„¢us Tirgu Mures, campiona tarii si cea in fata carora au pierdut finala Cupei Romaniei. In etapa a sasea se va consuma duelul de traditie deja cu United Galati, iar in runda a saptea vrincenii vor merge la Odorheiul Secuiesc, pentru jocul cu ACS. Reintilnirea cu adversara din semifinalele editiei trecute a Cupei Romaniei va avea loc in etapa a opta, cind la Focsani va veni Spicom Sfintu Gheorghe. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu vor incheia turul de campionat cu o deplasare dificila, la Chiajna, acolo unde vor juca impotriva locului trei in sezonul trecut, Concordia. Daca nu intervin modificari de ultima ora, CSM Focsani se va baza in campionatul urmator pe un lot format din jucatorii Bors, Ivanciu, A. Oltianu, Curteanu, Sararu, Munteanu, Ilas, S. Popa, Burcacel, Chivu si Patrascu. (Ciprian FANARU)

Programul turului de campionat al Ligii I:

Etapa 1: KSE Tirgu Secuiesc - CSM Focsani

Etapa 2: CSM Focsani "" Inter Brasov

Etapa 3: Universitatea Alexandria - CSM Focsani

Etapa 4: CSM Focsani - Clujana Cluj Napoca

Etapa 5: City"â„¢us Tirgu Mures - CSM Focsani

Etapa 6: CSM Focsani - United Galati

Etapa 7: ACS Odorheiul Secuiesc - CSM Focsani

Etapa 8: CSM Focsani - Spicom Sfintu Gheorghe

Etapa 9: Concordia Chiajna - CSM Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.