Sport

E perioada cantonamentelor pentru judoka

Ciprian Fânaru
23 aug 2010 485 vizualizări
Sportivii sectiei de judo de la LPS - CSS Focsani pleaca astazi in la Gura Humorului, acolo unde vor efectua in aceasta saptamina un cantonament

Printre scopurile principale ale stagiului din localitatea suceveana se numara mentinerea tonusului fizic si psihic in vederea noului an competitional. Perioada de pregatire programata la finalul acestei luni reprezinta reluarea antrenamentelor in vederea obtinerii unor rezultate cit mai bune la intrecerile care vor avea loc in aceasta toamna. La pregatirea celei de-a doua parti a sezonului competitional se gindesc si judoka de la Clubul Sportiv Unirea Focsani, care au plecat de asemenea intr-un stagiu centralizat. Cantonamentele sportivilor focsaneni practicanti ai judo-ului nu vor include de aceasta data vreun concurs in cadrul caruia acestia sa isi masoare fortele cu adversari. Vrancea nu a avut reprezentare la Cupa Temerarul de la Sibiu, derulata weekend-ul trecut, dar este posibil sa onoreze cu prezenta urmatoarea competitie de anvergura. Este vorba de Memorialul "Marius Maftei", de la Iasi, intrecere masculina rezervata sportivilor cu virsta peste 18 ani inclusiv, care va avea loc in perioada 4 "" 5 septembrie. Judoka vrinceni pregatesc si participarea la Campionatul National de Ne Waza, care va fi gazduit de Turnu Severin peste doua saptamini. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.