Sport

CSM Focsani se pregateste de Supercupa Romaniei

Dan Chiriac
23 aug 2010 585 vizualizări
Aseara, CSM Focsani - Inter Brasov 10 - 4 (3-0), intr-o partida amicala jucata la Sala Polivalenta CSM Focsani a cistigat la pas amicalul de futsal disputat aseara in compania echipei Inter Brasov, formatie care ii va lua locul in campionat fostei echipe Design Brasov, ramasa in aceasta vara fara sponsor

Schimbarile aparute in rindul formatiei brasovene ar putea sa-i ajute pe cei de la CSM Focsani sa joace a doua finala nationala din istorie. In prima parte a lunii septembrie, la Tg. Mures este programata Supercupa Romaniei, care ar trebui sa opuna echipele City"â„¢us Tg. Mures si Design Construct Brasov. Daca echipa brasoveana se va inscrie in campionat cu numele de Inter Brasov, dupa numele noului sponsor, atunci locul in finala Supercupei va fi luat de catre CSM Focsani, care a jucat in sezonul precedent si finala Cupei Romaniei. Amicalul de aseara nu a avut istoric, focsanenii facind instructie cu o echipa aflata la inceput de drum. Adi Oltianu, Burcacel si Ilas au marcat cele trei goluri din prima repriza. Actul secund le-a apartinut tot focsanenilor, care au marcat prin Sararu "" 2, Curteanu, Adi Oltianu, Burcacel, S. Popa, dar au profitat si de un autogol. Oaspetii au punctat pentru onoare, de patru ori, pe fondul relaxarii gazdelor. CSM Focsani a jucat cu: Bors, Oltianu, Curteanu, Sararu, Munteanu,Iilass, S. Popa, Burcacel si Patrascu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.