Sport

Cristian Cosma, cistigator la dublu in turneul de la Mamaia

Ciprian Fânaru
21 aug 2010 497 vizualizări
Focsaneanul a triumfat alaturi de Edris Fetisleam la categoria de virsta 12 ani

Tenismenul focsanean Cristian Cosma si-a adaugat la palmares un trofeu important. Succesul juniorului legitimat la Tenis Club Focsani a venit in proba de dublu a Mamaia IDU Cup, competitie de categoria a III-a incheiata ieri. Perechea formata din jucatorii Cristian Cosma si Edris Fetisleam (CS Stiinta Constanta) s-a impus in finala probei de dublu a turneului, categoria baieti 12 ani. Cei doi i-au depasit in ultimul act pe sportivii legitimati la CST Palatul Copiilor Pitesti, Tiberiu Bugan si Bogdan Negru. Scorul din finala a fost de 6 "" 1 / 6 "" 3 pentru favoritii numarul 1 ai acestei categorii de virsta. Pentru a ajunge sa joace cu trofeul pe masa, cuplul Cosma/Fetisleam a trecut pe rind de perechile Abrudan/Taica (Cluj) cu 6 "" 1 / 6 "" 2, Gima/Mandocescu (Constanta) dupa 6 "" 3 / 6 "" 3 si de Alexandrescu/Medesan (Constanta) cu 6 "" 3 / 5 "" 7 / 10 "" 4. După ce miercuri au fost desemnaÃi cistigatorii de la categoriile de virsta 14 si 16 ani, Cupa "Mamaia IDU" a continuat, ieri, cu fazele superioare ale probelor de simplu si dublu la 10 si 12 ani. Cristian Cosma a reusit sa prinda podiumul si la proba de simplu la aceeasi categorie de virsta. Vrinceanul si-a facut loc pina in semifinale, acolo unde a cedat in fata capului de serie numarul 2, Andrei Caia. Tenismenul de la CSS Tirgu Neamt l-a invins pe Cosma in doua seturi, 6 "" 1 / 6 "" 3, dar a pierdut surprinzator la rindul sau in finala, in fata favoritului numarul 7 legitimat la CS Mamaia IDU, Adrian Boitan. Cristian Cosma ocupa inainte de aceasta intrecere locul al 16-lea in clasamentul intocmit de Federatia Romana de Tenis, cu 3506 puncte acumulate. Focsaneanul nascut in 1999 a avut cea mai buna comportare la Trofeul Brailenilor, concurs derulat in luna aprilie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.