Sport

Esec la limita pentru echipa de fustal

Ciprian Fânaru
21 aug 2010 601 vizualizări
KSE Tirgu Secuiesc - CSM Focsani 5 - 4 (3 - 3), in prima partida amicala a sezonului u duminica, de la ora 18.00, Focsaniul joaca acasa un amical cu Design Brasov

Echipa de futsal de prima liga CSM Focsani a pierdut meciul amical jucat joi seara la Tirgu Secuiesc, contra formatiei locale KSE. Ardelenii s-au impus in cele din urma cu scorul de 5 "" 4, dupa o partida derulata sub semnul echilibrului. Focsanenii au fost ceva mai buni in prima parte, scorul la pauza fiind egal, 3 "" 3. Gazdele au revenit in actul secund si au cistigat la limita jocul de verificare. Reusitele formatiei vrincene au fost semnate de Elvis Ilas - 2, Sorin Popa si Emilian Chivu. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Serbanica s-au bazat la acest meci pe portarul Bors si jucatorii de cimp Ilas, S. Popa, Curteanu, Burcacel, Chivu, C. Munteanu, Ad. Oltianu si Patrascu. Lotul formatiei vrincene de fotbal in sala se afla de la inceputul acestei saptamini intr-un catonament la Galaciuc. Stagiul va lua sfirsit azi, cind jucatorii si antrenorii vor reveni la Focsani. Duminica, 22 august, CSM Focsani va disputa cel de-al doilea meci amical din aceasta pauza competitionala. Vrincenii vor intilni la Sala Polivalenta, de la ora 18.00, pe Design Construct Brasov. Trupa ardeleana este un adversar redutabil si totodata un partener obisnuit de meciuri amicale pentru CSM Focsani. Campionatul Ligii intii de futsal incepe in luna septembrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 4 ore, 34 minute, 39 secunde
ar trebui sa fim cel putin egali cu echipa brasoveana ! bafta baieti ! forza csm focsani !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.