Sport

Jubileul rugbistic mai trebuie sa astepte

Ciprian Fânaru
19 aug 2010 476 vizualizări
Pe data de 21 august se implinesc trei decenii de la infiintarea primei echipe de rugby la Focsani.

Momentul nu va trece fara a fi omagiat, aceasta pentru ca o serie de fosti jucatori ai formatiei care a activat timp de zece ani in prima liga vor organiza o manifestare sub genericul "Jubileu "" 30 de ani de rugby la Focsani". Este posibil ca sub aceasta egida sa vedem un meci intre o selectionata a Capitalei si o "reprezentativa" formata din fosti jucatori ai Milcovului Focsani. In aceasta vara s-au implinit 26 de ani de la una dintre cele mai mari performante ale sportului vrincean. Formatia Milcovul a reusit in 1984 promovarea in prima liga, evolutia in primul esalon rugbystic derulindu-se timp de un deceniu sub numele de Hidrotehnica. Desi marcarea acestui moment special trebuia sa se intimple la finalul acestei saptamini, pe 21 august, toate manifestarile legate de jubileu au fost aminate, cel mai probabil pentru o saptamina. Principalele cauze pentru aceasta intirziere sint starea improprie a stadionului Tineretului si timpul necesar redactarii unei lucrari dedicate acestui eveniment. Organizatorii au in plan si disputarea in deschidere a unui patrulater de rugby in 7, la care au fost invitate sa participe, in afara de echipa gazda LPS Focsani, formatiile CSS Birlad, CSS Tecuci si CCTV Galati. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.