Sport

Luana Stanciu, eliminata in primul tur la Mamaia

Ciprian Fânaru
17 aug 2010 886 vizualizări
Ioan Cristian Cosma de la TC Focsani joaca in primul tur cu timisoreanul Andrei Mohut

Tensimena Luana Stanciu a fost eliminata din primul tur al Mamaia IDU Cup, competitie care a debutat la finalul saptaminii trecute. Intrecerea de categoria a III-a inscrisa in calendarul Federatiei Romane de Tenis nu a fost cu noroc pentru sportiva din Vrancea, care s-a vazut invinsa chiar din turul inaugural. La startul acestei competitii s-au aliniat sute de sportivi, 16 fete fiind inscrise pe tabloul principal la categoria de virsta 16 ani, feminin. Concurind la o categorie superioara de virsta, vrinceanca Luana Stanciu si-a asumat riscul de a da peste adversare redutabile si de a nu fi desemnata cap de serie. Tenismena legitimata in prezent la Sport Club Municipal Bacau a cedat in doua seturi meciul contra Teodorei Rotaru, de la clubul CSM Onesti. Scorul a fost unul categoric, 6 "" 0 / 6 "" 1 in favoarea sportivei din Onesti. Toti competitorii prezenti la traditionalul turneu constantean au mai avut de infruntat inca un adversar puternic, si anume caldura infernala. La 16 ani feminin, in semifinale, se vor intilni primele patru favorite: Dascălu - Bănică, Iacob "" Ardeleanu. Luana Stanciu mai are o sansa de a avansa in concurs deoarece va lupta si in proba de dublu alaturi de colega sa de club Bianca Iorga. La categoria 12 ani baieti, Ioan Cosma de la Tenis Club Focsani joaca in primul tur cu Andrei Ionut Mohut, de la TC As Timisoara, beneficiind de un wild "" card primit din partea organizatorilor. Pentru a primi acest "bilet" pentru tabolul principal de la 12 masculin, Cosma a trebuit sa treaca de Alin Rainea, oponent care i-a iesit in cale pe tabloul preliminar. Competitia de la Mamaia se va incheia pe 20 august, odata cu festivitatea de premiere. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.