Sport

Nici un focsanean la lotul national de rugby U17

Ciprian Fânaru
17 aug 2010 637 vizualizări
Echipa nationala de rugby U17 va participa in perioada 23 - 29 august la un stagiu comun de pregatire impreuna cu reprezentativele similare din Rusia, Ucraina si Polonia.

Stagiul de pregatire va avea loc in localitatea Zacopane din Polonia. La sfirsitul saptaminii trecute a avut loc un trial in urma caruia au fost selectionati 26 de sportivi, care vor face deplasarea in Polonia. Toti jucatorii care au participat la trial au sustinut teste fizice (viteza - 20/50m, forta, tractiuni, detenta) si doua meciuri de selectie. Din pacate, LPS Focsani nu va avea nici un reprezentant in lotul de 26 de rugbisti care va face deplasarea in Polonia, desi orasul de pe Milcov a fost un furnizor constant de jucatori catre loturile nationale. Staff-ul care a facut selectia a fost compus din: Robert Antonin "" manager Academia de Rugby, Daniel Mitrea "" antrenor federal, Acsinte Stefan "" Antrenor Romania U17, Mugurel Preda "" antrenor Romania U17, Alexandru Achim "" Antrenor FRR, Nicolae Ungureanu "" Director Dezvoltare, Robert Ion "" Preparator Fizic FRR. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.