Sport

Prosport Focşani, patru succese si patru remize la Brasov Junior"s Cup

Ciprian Fânaru
17 aug 2010 869 vizualizări
0 - 0 cu Dinamo si 3 - 0 cu Petrolul Ploiesti l-au facut pe antrenorul Schineste sa exclame Avem potential

Chiar daca este prezent de doar citeva luni pe piata fotbalistica din Vrancea, clubul Prosport Focsani nu s-a dat in laturi de la participarea la cel mai important turneu din tara la nivelul copiilor si juniorilor. Palmaresul nu este deloc rau, tinind cont si de faptul ca orice debut este dificil. "Grupele cu care am participat la cel mai puternic turneu din tara la nivelul copiilor sint la inceput de drum. Pregatirea cu acesti copii am inceput-o de 5 "" 6 luni, iar adversarii pe care i-am intilnit la Brasov joaca impreuna de 3 "" 4 ani. Din punctul nostru de vedere am trecut cu bine peste botezul primei competitii oficiale", spune Adrian Schineste, antrenor la Prosport Focsani. "Rezultatele pe care le-am obtinut la Brasov ne-au aratat ca avem potential, chiar daca locurile pe care le-am ocupat nu sint de prima jumatate a clasamentului. Am obtinut patru victorii in fata unor cluburi importante. Echipele de la Prosport au remizat si cu echipe cu nume, care au ani multi de pregatire centralizata", adauga tehnicianul care ii pregateste pe viitorii fotbalisti. Prosport, un club la inceput de drum care nu are nici un an de la infiintare, a avut curajul sa se inscrie la un turneu puternic pentru a-i ajuta pe copii sa intre mai repede in lumea performantă a fotbalului de la noi. De mentionat ca Prosport a fost cel mai tinar club care a participat la Brasov Junior"â„¢s Cup, rezultatele fiind bune, asta daca ne gindim ca echipe cu mai multi ani de pregatire nu au reusit sa bifeze nici macar un succes la aceasta intrecere. Pentru toti cei 20 de copiii de la Prosport, turneul de la Brasov a fost prima competitie oficiala la care au luat parte. (Ciprian FANARU)


Rezultate Prosport:


Patru victorii: Petrolul Ploiesti 3 "" 0, LPS Pitesti 2 "" 0, Atletic Arad 1 "" 0 si 3 - 0 cu AS Vulcan.


Remize: 0 "" 0 cu Dinamo, 0 "" 0 cu Junior Tirgu Mures, 0 "" 0 Scoala de Fotbal "Adrian Neaga" si 2 "" 2 cu CS Filiasi.


Sase infringeri: cu Banatul Timisoara, FC Braºov, Kinder Tirgu Mures, Dinamo Bucuresti, SC Baia Mare, AS Braila.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.