Sport

Formatia de futsal e in cantonament la Galaciuc

Ciprian Fânaru
17 aug 2010 561 vizualizări
Joi si duminica CSM Focsani joaca si doua meciuri amicale, la Tirgu Secuiesc si acasa cu Design Brasov Finalista editiei trecute a Cupei Romaniei pregateste sezonul viitor la munte.

Echipa de futsal CSM Focsani a facut de ieri deplasarea la Galaciuc, acolo unde va efectua un catonament. Timp de sase zile, jucatorii se vor pregati la munte si isi vor incarca bateriile pentru campionatul care va incepe in luna septembrie. Locatia pregatirii centralizate a fost aleasa si din ratiuni financiare dar si de proximitate. "A facut deplasarea la munte un lot de 10 jucatori. Avem programate cite doua antrenamente pe zi, in cadrul carora vom imbina pregatirea fizica si cea tehnico "" tactica", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul formatiei de futsal. Focsanenii au inclus in acest stagiu de pregatire si un joc amical. Joi, CSM Focsani se va deplasa la Tirgu Secuiesc, acolo unde vor juca un meci de verificare in compania echipei locale CS KSE. Vrincenii vor continua seria partidelor amicale si dupa incheierea stagiului montan. Acestia au perfectat cela de-al doilea test al acestei veri cu Design Brasov, care va veni la Focsani sa dispute un amical duminica, 22 august, de la ora 18.00. Tragerea la sorti a programului turului Ligii intii se va desfasura in a doua parte a acestei luni. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.