Sport

Narcis Raducan a demisionat de la Unirea Urziceni

Ciprian Fânaru
16 aug 2010 2072 vizualizări
Jocul pierdut cu U Cluj a fost ultimul pentru fostul jucator al Focsaniului, Stelei si Rapidului intr-o functie de conducere la vicecampioana Romaniei

Narcis Raducan a anuntat ca nu va mai continua la formatia ialomiteana. "Nu mai puteam continua la echipa pentru ca nu puteam schimba nimic in bine, asa ca am decis sa renunt. înfringerea de aseara cu U Cluj a agravat situatia", a spus Raducan pentru gsp.ro. Acesta a fost director sportiv la Unirea Urziceni doi ani si doua luni si este al doilea om din conducerea ialomitenilor care isi da demisia in ultimele doua saptamini, dupa Mihai Stoica. Instabilitatea pe plan financiar a fost principala cauza a plecarii. Viitoarea destinatie a lui Narcis Raducan este probabil Steaua, acesta fiind dorit in conducerea clubului atit de tehnicianul Ilie Dumitrescu, cit si de patronul Gigi Becali. Fostul jucator mai are oferte si de la alte formatii din Liga I si e de asteptat sa ia o decizie abia in citeva zile. Raducan, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului din Vrancea, a fost si destul de aproape de ce se intimpla in acest domeniu in judet si de lumea din interiorul fenomenului, dar nu s-a implicat efectiv la vreo echipa. Cel care a primit anul trecut o distinctie din partea AJF Vrancea a participat alaturi de alte foste glorii fotbalistice din judet in Cupa Romaniei, intr-o echipa sub titulatura de Stelele Vrancei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.