Sport

Formatia de volei, repartizata intr-o serie dificila

Ciprian Fânaru
14 aug 2010 616 vizualizări
CSM Focsani va juca impotriva unor echipe precum Rapid, IOR sau CSU Galati

Federatia Romana de Volei a stabilit echipele participante si ordinea jocurilor in Divizia A2 seria Est, de volei feminin si masculin. Vrancea va avea o singura reprezentanta in cel de-al doilea esalon al tarii, CSM Focsani, echipa care a retrogradat dupa numai un singur sezon petrecut pe prima scena. Focsaniul va face parte conform acestei programari din una dintre cele doua serii nationale a cite opt formatii. Voleibalistele CSM-ului vor da peste echipe cu pretentii si cu ambitii de promovare. Un oponent serios va fi CSU Galati, echipa care va reprezenta orasul de la Dunare in liga a doua, dupa desfiintarea din motive financiare a campioanei Romaniei Metal Galati. Trupa vrinceana se va lupta cu trei grupari din Capitala, Rapid Bucuresti, Constructorul si IOR Bucuresti. Cea din urma formatie este un partener de intrecere mai mult decit familiar, Focsaniul luptind-se cu aceasta pentru promovare, apoi pentru evitarea retrogradarii din Divzia A1. Noutatile din serie ar fi CSS Buzau si CSM Tirgoviste, o prezenta surprinzatoare fiind Tomis Constanta, probabil echipa a doua a dobrogencelor care vor reprezenta Romania in Liga Campionilor. Turul campionatului ligii secunde va incepe pe 2 octombrie, cind focsanencele joaca in deplasare la Buzau in prima etapa. Ramine de vazut cu ce echipa si cu ce buget se va prezenta Focsaniul si mai ales cu ce staff tehnic, tinind cont ca Marian Radulescu a renuntat la functia de antrenor principal, iar Mihaela Taskiran, cea mai experimentata jucatoare, a semnat cu CSM Bucuresti. (Ciprian FANARU)


Divizia A2 feminin, seria Est:


CSU Galati

IOR Bucuresti

CSS Buzau

CSM Tirgoviste

Constructorul Bucuresti

Rapid Bucuresti

Tomis Constanta

CSM Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.