Sport

14 echipe inscrise pentru liga a patra

Ciprian Fânaru
14 aug 2010 644 vizualizări
Formatiile vrincene mai au timp pina pe 21 august sa se inscrie in campionat u fostul fotbalist Ion Cristian e seful Comisiei de cenzori a AJF Vrancea

La Adunarea Generala de joi seara a Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea au fost prezenti delegatii a 21 de echipe din judet, care au venit sa afle noutatile si deciziile luate de Asociatie. Au fost astfel reprezentate la sedinta derulata la Colegiul Unirea echipele localitatilor Tifesti, Cirligele, Naruja, Urechesti, Jaristea, Ploscuteni, Paunesti, Cotesti, Vinatori, Mircesti, Milcovul, Adjud, Vulturu, Odobesti, Homocea, Golesti, Gologanu, Bolotesti, Cimpineanca, Slobozia Bradului dar si CSM II Focsani. S-a stabilit si componenta Comisiei de cenzori, care va fi formata din Ion Cristian - sef, Ionut Margirescu si Ionica Dumitru "" membri. In campionatul judetean se va juca in doua serii a 12 echipe, cu play-off in care vor merge primele doua clasate din fiecare serie, prevederi valabile abia pentru sezonul 2011/2012. Echipele care nu au gard imprejmuitor in jurul terenului vor juca direct in liga a 5-a. Important este ca aceasta editie de campionat incepe pe 28 august, iar gruparile au ca termen de afiliere data de 21 august. S-a decis totodata sa se joace cu doi jucatori sub 21 de ani pe tot parcursulul meciului. S-a propus de asemenea ca fostul presedinte Stan Gheorghiu sa fie membru de onoare si sa primeasca o renta viagera, initiativa votata in unanimitate. Arbitrii se vor intilni martea si joia la stadionul Milcovul, acolo unde se vor desfasura sedintele tehnice. Pentru campionatul acesta s-au inscris pina acum doar 14 echipe, desi la sedinta au fost reprezentate 21 de entitati sportive. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.