Sport

Luana Stanciu se bate la Cupa Mamaia IDU

Ciprian Fânaru
13 aug 2010 1035 vizualizări
Tenismena de 14 ani are sanse sa avanseze pe tablou, desi concureaza la o categorie superioara de virsta

Vrancea are o singura reprezentanta la cel mai important turneu de tenis rezervat juniorilor si junioarelor care se desfasoara incepind din acest weekend pe terenurile situate vizavi de hotelul Ovidiu. Este vorba de focsaneanca Luana Stanciu, cea care va juca pe tabolul principal al noii editii a Cupei Mamaia IDU, la categoria de virsta 16 ani feminin. Tenis Club IDU Mamaia organizeaza in perioada 14 "" 22 august, competitia nationala rezervata junioarelor si juniorilor, la patru categorii de virsta: 10 ani, 12 ani, 14 ani si 16 ani. Intrecerea care reuneste elita tenisului juvenil romanesc este inscrisa in calendarul Federatiei Romane de Tenis - categoria 3, cea mai importanta exceptind Campionatele Nationale. Editia de anul acesta a turneului de la Mamaia atrage la startul sau peste 300 de participanti, legitimati la cele mai importante cluburi de tenis din Romania. Tablourile de concurs primesc cite 32 de sportivi, 28 fiind acceptati direct, in functie de clasamentul national de la fiecare categorie de virsta, acestora adaugindu-li-se patru beneficiari de wild "" carduri. Pentru toti tenismenii care nu au fost direct acceptati pe tabloul principal se va organiza cite un turneu preliminar pentru stabilirea celor care vor primi wild-card. De asemenea, se vor disputa si turnee de dublu, atit la fete, cit si la baieti, la doua categorii de virsta: 12 si 16 ani. Arbitrul principal al turneului va fi Eugen Ganescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 3 ore, 36 minute, 20 secunde
Domnule redactor....Luana Stanciu este din Adjud....aceasta localitate este situata la 45 de km de Focsani , in partea de nord a judetului la confluenta dintre Siret si Trotus.....va multumesc citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.