Sport

Victorii, dar si bataie la scor de tenis pentru juniorii de la fotbal

Ciprian Fânaru
11 aug 2010 880 vizualizări
Echipele de copii si juniori de la CSM Focsani si Prosport au debutat ieri la unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal juvenil, Brasov Junior"s Cup .

Invitati dupa ce grupa 1999 a CSM-ului s-a impus intr-un turneu asemanator gazduit de orasul de sub Timpa in iarna, micii fotbalisti au luat contact cu intrecerea ieri, cind au disputat primele partide. La categoria de virsta U8, CSM Focsani a zdrobit cu 4 "" 0 pe ACS Timpa White, iar colegii lor de U7 au cedat la limita, 2 "" 3 in fata celor de la Kinder Sg. de Mures si au cistigat cu 2 - 1 contra ACS Timpa White. Spre seara, CSM U7 a jucat pe stadionul Carpati cu FC Brasov 2. Ieri dimineata Prosport Focsani a fost depasita net la U9 de FC Brasov (N) cu 5 "" 0, colegii lor mai mari de la U10 remizind cu CSO Filiasi, 2 "" 2. Prosport U9 a facut apoi un 0 "" 0 cu Adi Neaga Pitesti. La categoria de virsta U10, focsanenii de la CSM nu s-au lasat mai prejos si au invins la scor de neprezentare, 3 "" 0, pe CSM Ploiesti. Tot la Under 10, Prosport-ul a "furat-o" cu scorul de 2 - 8 de la Kinder Mures. Invingatoare in primul meci a fost si echipa CSM Focsani U11, care le-a administrat un 4 "" 0 celor de la ACS Berceni. Meciurile s-au jucat pe terenurile bazei sportive Brasovia. Cea mai drastica infringere a fost trecuta in dreptul CSM Focsani U12, care au luat bataie cu 6 "" 0 de la formatia bulgara Vekta Plovdiv. Pentru pustii vrinceni a urmat inca o infringere, 0 "" 1 cu Unirea Ungheni. Cel mai bun rezultat intr-un duel romano - spaniol a fost obtinut de pustii de la Steaua Bucuresti, care au invins cu 2 - 1 pe Celta Vigo. Astazi, turneul continua cu noi partide din cadrul fazei grupelor. Competitia se va incheia simbata, iar finala de la Under 14 va avea loc pe Stadionul Forex si va fi transmisa, in direct, de postul Digi Sport. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.