Sport

FC Panciu da examen in Cupa Romaniei

Ciprian Fânaru
11 aug 2010 524 vizualizări
Politehnica Galati - FC Panciu, azi de la ora 17.30, intr-un meci din turul III al Cupei Romaniei

Formatia de liga a treia FC Panciu isi incearca in aceasta dupa amiaza sansa in competitia fotbalistica knock out. Pancenii vor intilni pe stadionul "Siderurgistul" colega de serie Politehnica Galati, intr-o confruntare care se anunta echilibrata si a carei invingatoare va accede in turul al IV-lea al Cupei Romaniei Timisoreana. Beneficiind de statutul conferit de clasarea pe locul al doilea in sezonul trecut, gruparea "dintre vii" a inceput aventura in Cupa din cea de-a doua faza nationala. Vrincenii au trecut cu 1 "" 0 de echipa secunda a Dunarii Galati pe stadionul omonim, la capatul unui meci dominat de oaspeti. Unicul gol, cel al calificarii, a fost marcat de Bogdan Stoian in debutul partidei. Sortii au decis ca si in turul al III-lea, ros - albii sa mearga la malul Dunarii pentru a forta calificarea mai departe in competitia eliminatorie. De data aceasta insa, adversarul este unul mai redutabil, ocupanta locului 8 in precedenta editie de campionat avind moralul cistigarii ulltimelor doua intilniri directe. Amicalul de luna trecuta, incheiat prematur, a revenit galatenilor cu scorul de 4 "" 3, iar in jocul din ultima etapa a campionatului trecut s-au impus studentii cu 2 "" 1. Interesant este ca pancenii se vor lupta cu fostul lor tehnician, Damian Bancila, care a preluat in aceasta vara pe Poli. Galatenii au ajuns pina aici dupa ce au scos o echipa din Vrancea, in urma unui 1 "" 0 la Homocea, cu formatia de liga a patra Viitorul. Partida va fi condusa de la centru de un arbitru care a oficiat meciuri si in Liga I, braileanul Ionel Ivan. Acesta va fi asistat la cele doua linii de Sorin Bratianu din Braila si Constantin Laurentiu din Buzau. Observator a fost desemnat Stefan Patrichi din Vaslui. Intrarea la meci este libera, astfel ca Poli ar putea cont ape suportul publicului. Sorin Haraga i-ar putea trimite pe teren pe: Lazar "" Stanciu, Vlad, R. Stan, Cl. Mihai "" Galateanu, Dutu, Bira, Stoian "" Sascau, B. Rusu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.