Sport

Baschetbalistii U16 se lupta pentru locul ¦ 17

Ciprian Fânaru
11 aug 2010 452 vizualizări
Echipa nationala de baschet sub 16 a Romaniei a terminat pe ultimul loc grupa preliminara de la Campionatul European rezervat acestei categorii de virsta.

Reprezentativa de juniori condusa de pe banca de antrenorul principal Mihai Petrut a incasat patru infringeri in grupa C din care a facut parte, desi l-a avut pe teren pe cel de-al treilea marcator al acestei competitii. Ieseanul Vlad Popovici a reusit o incredibila medie de 19,8 puncte pe meci, insuficient insa pentru a aduce vreo victorie in contul tricolorilor. CSS "" CSM Focsani ii are ca reprezentanti la nationala U16 pe Alin Olaru si pe Vasile Pirvu, doar primul stringind mai multe minute pe teren in meciurile de la Tallinn. Cele patru puncte strinse de ai nostri in grupa au trimis nationala in turneul pentru stabilirea locurilor 17 "" 20. Din grupa Romaniei, Georgia si Slovenia se vor duela pentru locurile 1 "" 8, iar Luxemburg si Belgia, pentru 9 "" 16. Astazi, la prinz, tinerii baschetbalisti romani vor intilni in cadrul acestui turneu selectionata Belarusului. Vineri, 13 august, Romania va da piept cu Austria, meciul decisiv impotriva Norvegiei in urma caruia romanii vor afla pe ce pozitie au incheiat Europenele fiind programat pentru duminica, 15 august. (Ciprian FANARU)


Clasament grupa C:


1 . Georgia 4 4/0 321/292 8 pct

2 . Slovenia 4 3/1 295/291 7 pct

3 . Luxemburg 4 2/2 284/333 6 pct

4 . Belgia 4 1/3 268/254 5 pct

5 . Romania 4 0/4 225/293 4 pct



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.