Sport

Traseul de noapte, ultimul obstacol pentru obtinerea permisului

Dan Chiriac
11 aug 2010 607 vizualizări
Modificarile privind modalitatea de obtinere a permisului auto se tin lant. Dupa ce la inceputul saptaminii trecute, Directia Generala pentru Inmatriculari Vehicule si Permise Auto a decis ca traseul sa aiba minim 25 de minute, iar ambele probe sa aiba loc la acelasi Serviciu Public Comunitar, acum se preconizeaza o noua modificare

Astfel, candidatii care vor dori sa obtina permisul de conducere vor trebui sa sustina un examen si pe timp de noapte. "Proba de traseu se va desfasura pe trei sectiuni. Vor fi trasee in oras, in afara localitatii si pe timp de noapte. De fapt, candidatii vor fi examinati seara, la lasarea intunericului, pentru a li se testa capacitatile si pentru a conduce pe intuneric", au tinut sa precizeze oficialii Directiei Generale de Permise. Desi s-a discutat intens si pe marginea reintroducerii probei de poligon, politistii au decis sa nu faca deocamdata acest pas. Chiar daca multe dintre orase sint pline de gropi, iar soferii trebuie sa faca slalom printre ele, poligonul ramine deocamdata doar in programul scolilor de soferi. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.