Sport

Oamenii de fotbal din Vrancea au votat cu Mircea Sandu

Cristi Irimia
23 nov 2005 923 vizualizări
Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea si Dan Dumitru, presedintele Energiei Vulturu au mers pe mina "Nasului" . Dumitru a spus ca, de fapt, l-a votat pe Ionut Lupescu

Seful AJF Vrancea, care are sanse mari sa fie reales pe 4 decembrie 2005, a vorbit ieri despre alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, in urma carora Mircea Sandu a fost reconfirmat in functie.

"Sa speram ca Mircea Sandu isi va respecta promisiunile facute in campania electorala si ca va da o mai mare atentie copiilor, juniorilor, dar si bazelor sportive. Cred ca Sandu a cistigat un nou mandat datorita experientei pe care a avut-o dar si datorita unei serii de delegati care l-au preferat pentru ca-l cunosteau de multi ani. Consider ca gestul de a-l chema in echipa sa si pe Gica Popescu este unul bun, insa era de asteptat ca Baciul nu va accepta", a precizat Gheorghiu pentru cotidianul nostru.

Intrebat cu cine a votat, Gheorghiu n-a oferit un raspuns concret, insa a dat de inteles ca a mers pe mina vechiului presedinte: "Pe toti daca ii intrebi acum iti spun ca au votat cu Sandu, ca a iesit el, asa ca eu prefer sa nu raspund direct".

Dan Dumitru, presedintele Energiei Vulturu, l-a delegat pe vicepresedintele clubului, Nicusor Toader, sa voteze in locul sau. "Eu n-am fost la Bucuresti, ci l-am mandatat pe «vicele» Toader sa puna stampila pe buletinul de vot. Am discutat cu el si i-am spus ca spre binele echipei noastre ar fi indicat sa iasa Mircea Sandu. Pot sa spun ca am preferat interesul imediat al echipei-fanion. Acum nu stiu daca Toader a votat cu Sandu sau cu Popescu, pentru ca votul a fost secret. Argumentul decisiv inspre Mircea Sandu a fost ca acesta ne-a promis la Bacau faptul ca il va numi pe Ionut Lupescu in functia de director general, iar el se va retrage mult din prim-plan, urmind sa aiba atributiuni de presedinte onorific. Cred ca Lupescu este pregatit si potrivit pentru a prelua din mers lucrurile, pentru a imbina experienta celor care lucreaza de mai mult timp in FRF cu tineretea sa. Concluzionind, pot spune ca, de fapt, Energia Vulturu a votat cu Ionut Lupescu. Iar atributiunile pe care Lupescu le-a primit azi (n. r. - ieri) de la Comitetul Executiv imi intaresc ideea ca votul acordat a fost cel mai bun pentru noi, in virtutea unor avantaje in viitorul apropiat", a spus Dumitru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.