Sport

Micii fotbalisti debuteaza azi la Brasov Junior"s Cup

Ciprian Fânaru
10 aug 2010 1025 vizualizări
Doar grupa U14 de la CSM Focsani da in grupe peste o formatie din strainatate u daca avanseaza in competitie, echipele focsanene vor avea ocazia sa joace cu formatii cu nume precum Villareal CF, Celta Vigo sau West Bromwich

Copiii de la grupele de juniori de la CSM Focsani si Prosport Focsani au plecat la Brasov, acolo unde vor evolua incepind de miine la o puternica intrecere cu participare internationala. Este vorba de "Brasov Junior"â„¢s Cup", turneu destinat juniorilor, care se deruleaza in perioada 9 "" 14 august pe terenurile sintetice din jurul orasului Brasov. Meciurile vor fi gazduite de terenurile Carpati, Metrom, Tirlungeni, Harman si Aripile. In orasul din Ardeal au ajuns aseara si grupele de copiii si juniori de la Celta Vigo (Spania) si West Bromwich Albion (Anglia), care alaturi de spaniolii de la Villareal si bulgarii de la Plovdiv reprezinta componenta internationala a celei de-a doua editii a turneului. Ieri au avut loc receptia echipelor la biroul amenajat la Sala Sporturilor din Brasov si cazarea acestora. Celta Vigo s-a inscris la doua categorii de virsta, U12 si U14. "A fost un drum foarte obositor pentru noi, dar sintem bucurosi ca am ajuns cu bine la Brasov. Speram ca prin jocul nostru sa ridicam nivelul competitiei si sintem siguri ca vom veni si la anul la Brasov Junior"â„¢s Cup deoarece vom fi campioni", a spus delegatul ibericilor. Bucuros de organizarea acestui turneu s-a declarat si internationalul Gabriel Tamas, care evolueaza la WBA, trecind in cariera sa si pe la Celta Vigo. La categoria de virsta U7, focsanenii vor juca pentru calificare cu FC Brasov 2, FC Brasov 1, Junior Tg. Mures, Poli Timisoara, ACS Timpa Blue, Scoala de fotbal Gica Popescu, ACS Kinder Sg. de Mures si ACS Timpa White si Academia Gheorghe Hagi. La U8, CSM face parte din grupa B, acolo unde au mai fost repartizate Petrolul Ploiesti, LPS Vaslui, Atletico Arad, ACS Timpa White, Academia Gheorghe Hagi si Otelul Galati. Cea de-a doua formatie a Prosportului din Focsani va juca la U9 cu cei de la Petrolul Ploiesti, SCM Brasov, Junior Tg. Mures, FC Brasov (Negru), Scoala Adi Neaga Pitesti, LPS Iasi, Dinamo Bucuresti si Academia de Fotbal Hagi.


Joaca impotriva bulgarilor si "elevilor" lui Hagi


La U10, CSM Focsani se va lupta pentru calificare cu CS Vulcan, CSM Ploiesti, FC Brasov, Atletico Baia Mare, FC Benta, CSS Tirgoviste, Poli Iasi si Junior Craiova. Tot la U10, Propsort Focsani va da piept in grupa A cu FC Brasov Negru, CSO Filiasi, ACS Kinder Sg.de Mures, Banatul Timisoara, Astra Ploiesti, LPS Pitesti, Electrica Timisoara, Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti. La U11 sint trei grupe, CSM-ul avind de infruntat in grupa C echipele Otelul Galati, CSS Carei, ACS Berceni, FC Brasov, FC Arges si Luceafarul Braila. La U12, din grupa celor de la CSM Focsani mai fac parte Cautis Steaua Sudului, Otelul Galati si Unirea Ungheni. La U14, focsanenii vor da peste un adversar din Bulgaria, Vekta Plovdiv, dar si peste LPS Iasi si LPS Satu Mare. Comitetul de organizare al Brasov Junior"â„¢s Cup 2010 a anuntat ca participantii la competitii, jucatori, antrenori si membrii ai staff-ului vor avea gratuitate pe transportul in comun din municipiul Brasov, pe toata durata turneului. Gratuitatea se acorda pe baza ecusonului de participare. Turneul propriu "" zis pleaca la drum astazi, cind vor avea loc primele meciuri. Primii care vor intra in focul luptei sint pustii vrinceni de la categoria sub 14 ani, care vor debuta contra bulgarilor de la Plovdiv azi dimineata de la ora 8.00. De la aceeasi ora, grupa U9 de la Prosport Focsani debuteaza in grupa in partida cu FC Brasov. Turneul se incheia simbata, 14 august, cind este programata si festivitatea de premiere. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.