Sport

Baschetbalistii U16, in continuare fara victorie la Europene

Ciprian Fânaru
10 aug 2010 493 vizualizări
Echipa nationala de baschet sub 16 ani a Romaniei a pierdut ieri si cel de-al patrulea meci din cadrul Campionatului European de la Tallinn, Estonia.

Tricolorii au cedat la limita in fata selectionatei similare a Sloveniei, tabela indicind la final scorul de 62 "" 60 in favoarea ex-iugoslavilor. Romanii, care l-au avut in teren pe conducatorul de joc focsanean Alin Olaru si pe banca pe colegul sau de club Vasile Pirvu, nu au jucat deloc rau, marturie stind si evolutia scorului pe parcursul celor patru reprize. Slovenii s-au impus categoric doar in primul sfert, 28 "" 21, iar tinerii baschetbalisti romani si le-au adjudecat apoi pe urmatoarele trei: 13 "" 11, 15 "" 15 si 11 "" 9. Elevii antrenorul principal Mihai Petrut au contabilizat astfel cel de-al patrulea esec de la acest turneu final si ocupa ultima pozitie in grupa preliminara C, cu patru puncte acumulate. Daca inainte de infringerea contra Sloveniei sportivii romani mai sperau la o calificare in turneul pentru locurile 9 "" 16, acum ei trebuie sa se multumeasca cu lupta pentru pozitiile inferioare ale clasamentului final. Pina acum, Romania a inregistrat urmatoarele rezultate in confruntarile din grupa: 61 "" 83 cu Georgia, 64 "" 66 cu Luxemburg, 40 "" 82 cu Belgia si 60 "" 62 contra Sloveniei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.