Sport

Atletul Catalin Voicu este vicecampion balcanic

Ciprian Fânaru
9 aug 2010 542 vizualizări
Focsaneanul a cucerit medalia de argint in cadrul Campionatului Balcanic de la Edirne, din Turcia

Atletul focsanean Catalin Voicu a cucerit medalia de argint si titlul de vicecampion balcanic de juniori, dupa ce a reusit o cursa foarte buna. Performanta vrinceanului a fost izbutita in cadrul Campionatului Balcanic gazduit de Turcia la finalul saptaminii trecute. Sportivul legitimat la LPS "" CSM 2007 Focsani a luat startul in proba de 800 de metri plat, pe care a incheiat-o cu timpul de 1:53.83. Atletul focsanean s-a clasat in final pe locul al doilea, fiind devansat de un reprezentant al gazdelor, care a scos un timp de 1:52.94. "Eu nu sint multumit, sint foarte multumit de rezultatul obtinut si de timpul foarte bun reusit de Catalin. A fost ultima competitie din acest an, una superioara ca valoare si care la care au participat noua tari. Concursul a fost greu, iar reusita ma multumeste", ne-a spus Gicu Alexandrescu, antrenorul care il pregateste pe Catalin Voicu si care l-a insotit pe acesta la intrecerea de la Edirne. In aceeasi proba, dar la feminin, duelul Romania "" Turcia s-a incheiat cu victoria unei atlete romance. Izbinda lui Voicu nu este una intimplatoare, ci vine la ultima competitie dintr-un an incarcat, dar plin de rezultate notabile. Atletul in virsta de 17 ani a obtinut medalia de bronz in cadrul probei de 800 metri la Campionatul National de atletism pentru tineret si seniori, intrecere care a avut loc la Bucuresti, la finalul lunii trecute. Reusita de la tineret a venit dupa o alta cursa memorabila. Sportivul legitimat la CSM "" LPS Focsani s-a clasat pe primul loc in proba de 800 de metri plat, disputata la mijlocul lunii iunie in cadrul Campionatului National rezervat categoriei de virsta juniori II. Performanta merita laude dar si rasplata, tinind cont ca 800 m este o proba solicitanta fizic si mental, iar conditiile in care se pregatesc Catalin si colegii sai sint departe de a fi decente si propice marii performante. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.