Sport

Amical le merge bine

Ciprian Fânaru
9 aug 2010 585 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacau 3 - 1 (1 - 1), intr-un joc de verificare disputat simbata

Formatia de liga a treia FC Panciu a cistigat meciul amical jucat simbata dimineata in compania celor de la Aerostar Bacau. Rezultatul vine dupa acel scor de tenis administrat "aviatorilor" pe terenul lor, 6 "" 0 la mijlocul saptaminii trecute. Raportul de forte nu a mai fost de aceasta data asa disproportionat, dar victoria clara a pancenilor da sperante pentru campionatul care incepe peste doua saptamini. Scorul a fost deschis de oaspeti, prin Boghian in minutul 33, scorul la pauza fiind identic cu cel inregistrat la Focsani, intre CSM si Otelul II, 1 "" 1. Pentru alb-rosii a egalat Sascau in minutul 41. Dupa o bara apartinind aceluiasi Boghian, jucatorii introdusi pe teren in partea secunda de Sorin Haraga au urcat scorul la 3 "" 1 in favoarea vrincenilor. Reusitele au fost semnate de Marin si Radu, in minutele 69, respectiv 75. Incurajatoare este eficienta celor doi jucatori, care alaturi de colegii din avanposturi Dobrescu si Predoiu vor trebui sa suplineasca plecarea golgeterului Costin. Pentru FC Panciu au jucat: Lazar "" Stanciu, Vlad, R. Stan, C. Mihai "" Galateanu, Dutu, Bira, Stoian "" Sascau, B. Rusu. Au mai intrat Ionel, Ionica, Hanga, Hrimiuc, Bozian, Ungureanu, Cioran, I. Radu, Marin, Predoiu. La mijlocul acestei saptamini, FC Panciu va evolua in turul III al Cupei Romaniei, la Galati, contra colegei de serie Politehnica Galati. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.