Sport

La Focsani se infiripeaza gasca nebuna

Ciprian Fânaru
9 aug 2010 692 vizualizări
CSM Focsani - Otelul II Galati 1 - 1 (1-1), simbata, intr-o partida amicala jucata pe Milcovul

Echipa de liga a treia CSM Focsani a bifat simbata dimineata inca un egal in jocurile de pregatire, remizind la capatul unui meci disputat intr-un ritm alert contra colegei de serie Otelul II Galati. Confruntarile dintre cele doua formatii s-au lasat cu un joc frumos si cu goluri, iar intilnirea din weekend nu a facut exceptie. Focsaniul a aratat o fata combativa, tehnica, iar combinatiile au mers parca mai bine ca niciodata, oaspetii gasind partial antidotul ofensivei rapide a gazdelor dupa mai bine de 20 de minute. Derulat pe o caldura sufocanta, amicalul a avut si pauze de hidratare la mijlocul celor doua reprize. La joc au asistat pustii grupelor de la CSM Focsani, dar si o grupa de la Juventus. CSM-ul s-a instalat in jumatatea de teren adversa inca din start, Milea reusind sa deschida scorul in minutul 6. Virful focsanenilor a receptionat o centrare de la Toma si nu a mai stat pe ginduri, invingindu-l pe goalkeeper-ul advers cu un sut cu latul. Focsaniul a continuat sa joace avintat, iar ocaziile au curs la poarta "otelarilor". In minutul 9, Craciun a reluat cu capul din interiorul suprafetei de pedeapsa dar Mastacan a respins, mingea a ajuns apoi la Stefan, al carui trasor s-a oprit in blocajul galatenilor. Desi terenul parea inclinat catre poarta vizitatorilor, iar spectatorii asteptau inca o reusita a gazdelor, Otelul a egalat in minutul 37. Totul a plecat de la pasa inoportuna la portar a lui Dima, Ivanciu a degajat intr-o zona "plina" cu adversari, iar Avram nu l-a iertat pe "pazitorul" buturilor vrincene si a restabilit egalitatea cu un balon trimis linga bara.


Juniorii vin tare din urma


Actul secund a inceput cu ocazie a focsanenilor. In minutul 47, Toma a crosetat pe metru patrat in careul advers, dar nu l-a putut invinge pe Mastacan. Otelarii au mai echilibrat partida, au ajuns chiar primii la majoritatea mingilor, dar suturile sau incercarile de sut au fost mai degraba anemice. Oaspetii puteau pleca invingatori de la Focsani, daca transformau in gol una din ocaziile avute pe final. Lovitura libera executata pe jos de Avram din minutul 83 a fost respinsa in corner de Bors. Experimentatul portar focsanean a fost pe faza si doua minute mai tirziu, cind a blocat printr-o robinsonada balonul expediat puternic din lovitura libera de acelasi Avram, jucator trecut pe la loturile nationale de juniori. Rezultatul final de 1 "" 1 este echitabil, dar si incurajator, asta si pentru ca in partea a doua pe teren s-a aflat o formatie cu o medie de virsta foarte scazuta. Sa speram ca pustii CSM-ului vor deveni viitoarea "gasca nebuna" care sa uimeasca prin rezultate bune. CSM Focsani a inceput cu: Ivanciu "" Nistoroiu, Craciun, E. Stefan, Dima "" Sontu, Toma, Dumitriu, Mindrescu "" Milea, Botezatu. Au mai intrat: Bors, Ciornei, Gheorghe, Grama, Negoita, Sapunaru, Lida, Suvac. Otelul II a jucat cu: Mastacan "" Marus, Stoica, Grosu, Murgoci "" Schwartz, Negoescu, Avram, Ginghina "" Butoi, Duman. Au mai evoluat: Dumitrascu, Frunza, Miron, Bertea, Blanaru, Chebac. CSM Focsani joaca urmatorul amical tot acasa, miercuri 11 august, in compania formatiei de liga a treia AS Stoicescu Buzau. (Text Ciprian FANARU, Foto Alex GRAMA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.