Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
5 aug 2010 714 vizualizări
Tenismena Luana Stanciu, triumfatoare la Cupa de Vara

Tenismena focsaneana Luana Stanciu si-a adaugat la palmares inca o competitie cistigata. Sportiva legitimata in prezent la Sport Club Municipal (SCM) Bacau a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere la cea de-a XVIII-a editie a "Cupei de Vara", intrecere de categoria a IV-a. Luana a izbutit o evolutie foarte buna in meciurile disputate pe terenurile de la Arena Clubului de Tenis I.C.M.R.S. Galati, trecindu-si in cont victorii pe linie. Astfel, succesele au venit in intilnirile cu Andra Tuduroiu (Omega Braila), scor 6 "" 4, 6 "" 3, Andrada Ene (ICRMSG Galati), scor 6 "" 2, 6 "" 7 (5), 6 "" 2 si Ilinca Tiganus (ICRMSG Galati), scor 6 "" 4, 6 "" 3. De mentionat ca la categoria de virsta la care a concurat focsaneanca partidele s-au desfasurat in sistemul "sah", adica cele cinci sportive au jucat "fiecare cu fiecare". Pentru ca isi acontase deja primul loc, sportiva din Focsani nu a mai fost nevoita sa dispute si cea de-a patra partida. (C. FANARU)

Karateka focsaneni sint in cantonament la munte

Sportivii sectiilor de karate ale cluburilor de profil din Focsani se afla incepind de ieri la Poiana Pinului. Stagiul din statiunea buzoiana va dura pina pe 20 august, avind incluse in meniu doua sedinte de pregatire zilnic. Cei noua karateka de la CS Unirea Focsani antrenati de sensei Aurel Giurgea care au facut deplasarea in tabara buzoiana sint Andrei Belibou, Mihai Balalau, Robert Giurgea, Alexandru Palma, Cosmin Chirita, Mihai Broina, Diana Prescura si Alexandra Rogojinaru. Tot la Poiana Pinului se antreneaza in aceasta perioada si karateka de la CSM 2007 Focsani si de la Satori Focsani. Acestia au efectuat un cantonament comun si la sfirsitul lunii iunie, la mare, la Jupiter. Practicantii acestui tip de arte martiale au in vizor competitiile majore din toamna, din Franta, de unde vor sa revina cu rezultate bune. "Trebuie sa ne mentinem in forma si sa ne pregatim intens pentru Cupa si Campionatul Mondial de karate care va avea loc in perioada 10 "" 11 octombrie", ne-a spus sensei Daniel Fusaru, antrenorul karateka de la CSM si Satori Focsani. (C. FANARU)

Incep inscrierile pentru Liga de Minifotbal Amator

De astazi, 5 august, incep inscrierile pentru Liga de MiniFotbal Amator "" Bergenbier Vrancea, editia I, la baza sportiva Energosport, str. Marasesti 76, afiliata Asociatiei Romane de Minifotbal. Campionatul se organizeaza pentru stabilirea campioanei locale, care va reprezenta Vrancea la faza nationala a campionatelor de minifotbal. Competitia se va organiza in sistem divizie cu tur - toamna si retur "" primavara. Pot participa doar jucatori de fotbal amatori. Jucatorii de liga 1, 2, 3 si /sau futsal nu au drept de joc in aceasta competitie.Virsta minima de participare este de 18 ani. Etapele se vor disputa la sfirsit de saptamina, timpul de joc urmind sa fie de doua reprize a cite 25 de minute fiecare, cu o pauza de 5 minute. Marti, 10 august, de la ora 19.30 are loc prima sedinta tehnica si ridicarea dosarelor de inscriere, iar ultima zi de inscrieri va fi luni, 23 august, ora 19.00. Atunci se va stabili si calendarul competitional si va avea loc tragerea la sorti. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.