Sport

Micii fotbalisti asteapta cu nerabdare Brasov Junior"s Cup

Ciprian Fânaru
3 aug 2010 564 vizualizări
La U14, pustii de la CSM Focsani vor juca cu bulgarii de la Vekta Plovdiv

Copiii legitimati la clubul de fotbal CSM Focsani se pregatesc in aceste zile pentru participarea la un puternic turneu rezervat celor mai mici categorii de virsta. Este vorba de "Brasov Junior"â„¢s Cup", turneu destinat juniorilor, care se derula in perioada 9 "" 14 august pe terenurile sintetice din jurul orasului Brasov. Inca de saptamina trecuta, pustii de la CSM care se viseaza fotbalisti isi faceau planuri privind meciurile din grupa, exprimindu-si totodata preferintele pentru cine ar fi mai bine sa le iasa in cale in grupe. Competitia se anunta a fi una puternica, pina acum confirmind participarea si citeva cluburi din strainatate. Organizatorii au stabilit deja componenta grupelor la toate categoriile de virsta. Astfel, la U14, focsanenii vor juca pentru calificare cu FC Vekta Plovdiv (Bulgaria), LPS Satu Mare si LPS Iasi. La U12, din grupa celor de la CSM Focsani mai fac parte Cautis Steaua Sudului, Otelul Galati si Unirea Ungheni. La U11, Focsaniul a fost repartizata intr-o grupa de sapte echipe, alaturi de Otelul Galati, CSS Carei, ACS Berceni, FC Brasov, FC Arges si Luceafarul Braila. La U10, adversari vor fi CS Vulcan, CSM Ploiesti, FC Brasov, Atletico Baia Mare, FC Benta, CSS Tirgoviste, Poli Iasi, Siculum Miercurea Ciuc si Junior Craiova. Din cealalta grupa face parte Prosport Focsani, care va juca impotriva echipelor FC Brasov Negru, CSO Filiasi, ACS Kinder Sg.de Mures, Banatul Timisoara, Astra Ploiesti, LPS Pitesti, Electrica Timisoara, Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti. Nu este exclus ca formatiile vrincene sa se intilneasca pe parcurs cu alte grupari din "afara", invitatia la turneu fiind onorata si de trupe de la Celta Vigo (Spania) ori West Bromwich Albion (Anglia). In alta ordine de idei, grupele de copii de la CSM Focsani, 2001, 2002 si 2003 au jucat la finalul saptaminii trecute pe stadionul Milcovul III din Sud in compania grupelor similare ale clubului Luceafarul din Braila. Sub coordonarea lui Elvis Ilas si Dan Dumitru, pustii de la CSM Focsani au primit asadar vizita copiilor de la clubul Luceafarul Braila. Rezultatele au fost bune, la doua dintre categoriile de virsta copiii focsaneni reusind sa isi adjudece victoria. La grupa 2001, CSM "" Luceafarul s-a terminat 3 "" 5, la grupa 2002 scorul a fost CSM "" Luceafarul 6 "" 3, in timp ce la grupa 2003 disputa CSM "" Luceafarul s-a incheiat cu un spectaculos 10 "" 8. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.