Sport

Adversari dificili pentru echipele vrincene de Liga a treia

Ciprian Fânaru
3 aug 2010 757 vizualizări
uFC Panciu si CSM Focsani se vor duela in sezonul urmator cu rivali puternici precum FCM Bacau u derby-ul Vrancei se va juca in etapa a 14-a u pancenii au start mai greu pentru ca vor intilni in primele doua runde pe Poli Iasi II si FCM Bacau

Echipele de Liga a treia din judetul Vrancea si-au aflat adversarele cu care se vor confrunta in viitoarea editie de campionat. "Casa Fotbalului" din Bucuresti a gazduit ieri dimineata sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. In cadrul acestei sedinte a fost stabilita componenta celor doua serii ale Ligii a doua si a celor sase serii ale Ligii a treia. Tot in cadrul sedintei amintite a avut loc si tragerea la sorti a programului ligilor a doua si a treia pentru sezonul competitional 2010 "" 2011. Una dintre noutatile principale este legata de numarul echipelor care vor activa in fiecare din cele sase serii ale esalonului al treilea. Astfel, seria din care fac parte FC Panciu si CSM Focsani are in componenta 16 echipe, fata de 18 in campionatul precedent. In Liga a treia, startul este programat pentru vineri, 20 august.


Serie puternica


Cel putin din punct de vedere al deplasarilor, era mai bine pentru cele doua formatii vrincene sa fie repartizate in seria a II-a. Acolo ar fi dat peste echipe din jurul Bucurestiului, precum ACS Berceni sau CS Buftea si peste echipe din Buzau, Constanta, Ialomita, care ar fi scutit formatiile din Vrancea de deplasari lungi pina la Suceava si Botosani. In afara de adversarii cu care s-au confruntat in sezonul trecut, Panciul si Focsaniul vor avea parte de cinci noi parteneri de intrecere. Principalul oponent de temut pare, la prima vedere cel putin, FCM Bacau. Echipa patronata de Dumitru Sechelariu s-a retras in primavara din Liga a doua si cu un buget de 700.000 de euro tinteste primul loc si promovarea. Cetatea Suceava sperie doar cu numele, fosta dizionara secunda inscriindu-se in ultimul moment in campionat si bazindu-se pe multi juniori. Necunoscuta se numeste Mesagerul Bacau, venita din liga a patra, care beneficiaza de suportul financiar al municipalitatii bacauane. FCM Onesti, fosta Pambac, a luat locul in cea de-a treia divizie de la campioana judetului Braila, Recolta Tufesti, retrasa din motive financiare. Luceafarul Mihai Eminescu a promovat dupa ce a invins la baraj campioana din Bistrita Nasaud si revine dupa doi ani in Liga a treia. (Ciprian FANARU)


CASETA:

Programul echipelor din Vrancea in turul Ligii a treia:

Etapa 1

Mesagerul - CSM Focsani

FC Panciu - Poli Iasi II

Etapa 2

FCM Bacau "" FC Panciu

CSM Focsani - L. Mihai Eminescu

Etapa 3

P. Roman - CSM Focsani

FC Panciu - Otelul II

Etapa 4

Aerostar - FC Panciu

Rapid SV - CSM Focsani

Etapa 5

CSM Focsani - Poli Iasi II

FC Panciu - Ceahlaul II

Etapa 6

Willy Bacau - FC Panciu

FCM Bacau - CSM Focsani

Etapa 7

CSM Focsani - Otelul II

FC Panciu - Cetatea SV

Etapa 8

Tg. Neamt - FC Panciu

Aerostar BC - CSM Focsani

Etapa 9

CSM Focsani - Ceahlaul II

FC Panciu - FCM Onesti

Etapa 10

FC Panciu - P. Roman

Willy BC - CSM Focsani

Etapa 11

CSM Focsani - Cetatea SV

Poli Galati - FC Panciu

Etapa 12

Tg. Neamt - CSM Focsani

FC Panciu "" Mesagerul

Etapa 13

CSM Focsani - FCM Onesti

L. Mihai Eminescu - FC Panciu

Etapa 14

FC Panciu - CSM Focsani

Etapa 15

Rapid SV - FC Panciu

CSM Focsani - Poli Galati

Seria I: FCM Bacau, Cetatea Suceava, FC Panciu, Petrotub Roman, Politehnica Iasi II, Rapid CFR Suceava, Ceahlaul II Piatra Neamt, Politehnica Galati, Willy Bacau, Cetatea Tg. Neamt, Otelul II Galati, CSM Focsani, Aerostar Bacau, Mesagerul Bacau, FCM Onesti (a luat locul de la Recolta Tufesti), Luceafarul Mihai Eminescu (Botosani)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.