Sport

Alin Moldoveanu, departe de medalie la Cupa Mondiala de la Munchen

Ciprian Fânaru
2 aug 2010 529 vizualizări
Tiristul focsanean Alin Moldoveanu a ratat prezenta pe podiumul celei de-a 50-a editii a Campionatului Mondial de la Munchen

Vrinceanul nu a mai repetat perfomanta izbutita in urma cu doi ani, atunci cind a stabilit la Munchen un record national "" 599 de puncte. Aurul de la etapa de Cupa Mondiala s-a transformat intr-o realizare mult mai modesta. Tragatorul legitimat la Dinamo Bucuresti si Omega Tehnoton Iasi a reusit sa se claseze pe locul al 44 "" lea in cadrul probei de 10 metri pusca aer comprimat. Rezultatul, care depinde de forma de moment in adevaratul sens al cuvintului, nu este unul rau, tinind cont ca numai in cadrul acestei probe au tras exact 128 de sportivi. Moldoveanu a inceput perfect seria, cu o tragere de 100 de puncte. Au urmat 99, 99, 97, 97 si din nou 99 de puncte, totalul de 591 de puncte fiindu-i insa insuficient vicecampionului mondial pentru a prinde finala de opt. Proba si medalia de aur au fost cistigate in cele din urma de italianul Niccolo Campriani, cel care a adunat dupa tragerile din finala 702 puncte. Argintul si bronzul au revenit maghiarului Sidi Peter, respectiv indianului Gagan Narang. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.