Sport

Panciu se bate in Cupa cu echipa secunda a Dunarii Galati

Ciprian Fânaru
31 iul 2010 736 vizualizări
Dunarea II Galati - FC Panciu, azi, de la ora 17.30, intr-o partida din turul II al Cupei Romaniei la fotbal

Cupa Romaniei este o competitie a surprizelor si in culise. Formatia de Liga a treia FC Panciu joaca azi in intrecerea knock-out cu un alt adversar fata de cel stiut acum trei zile. Dupa ce miercuri a remizat, 0 "" 0, la Galati cu divizionara secunda Dunarea Galati, trupa vrinceana se intoarce pe stadionul "Dunarea" pentru a incerca sa se califice in turul III al Cupei. Adversar ii va fi echipa a doua a "dunarenilor", care a retrogradat in aceasta vara in Liga a patra. Comisia de Competitii din cadrul FRF a dat cistig de cauza echipei din Galati, dupa recursul formulat de acestia dupa partida cu Avintul Vinatori. Partida de azi va fi arbitrata de o brigada din Braila formata din centralul Ionut Zmeu si asistentii Maricel Dragomir si Catalin Tincu. Observator va fi Tudor Safca din Tulcea. In turul doi se intrec 96 de echipe, 58 de invingatoare din prima runda si celelalte 38 care reprezinta Liga a treia. Partidele sint programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. în caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se va proceda la doua reprize de prelungiri a cite 15 minute si, daca egalitatea persista, la lovituri de departajare. Dupa ce au aratat la barajul jucat chiar pe terenul din Panciu acum un an, galatenii de la Dunarea II nu pot emite pretentii de calificare. Sezonul trecut, Dunarea II a facut parte din aceeasi serie cu pancenii, terminind pe locul 15 si retrogradind. Gazdele de azi trebuie insa luate in serios, asta si pentru ca au dovedit dorinta de afirmare luptindu-se pentru prezenta in turul II al Cupei. FC Panciu s-ar putea baza la acest joc pe: Gordin "" Stanciu, Bozian, Vlad, Cl. Mihai "" Ungureanu, Bira, Dutu, Cioran, Marin "" Sascau, Dobrescu. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.