Sport

Pancenii pregatesc la malul Dunarii asaltul din Cupa

Ciprian Fânaru
28 iul 2010 611 vizualizări
Dunarea Galati - FC Panciu, azi de la ora 11.00, intr-o partida de pregatire u confruntarea amicala e ultima verificare inainte de jocul din Cupa contra galatenilor nou promovati de la Vinatori

Formatia de Liga a treia FC Panciu joaca astazi cel de-al treilea meci amical din intersezon. Adversar ii va fi Dunarea Galati, echipa care activeaza in esalonul al doilea al fotbalului romanesc. Testul de pe stadionul "Dunarea" face parte din seria celor sase, sapte astfel de jocuri de pregatire anuntate inca de la reunirea grupului sportiv. Partidele din aceasta perioada sint mai mult decit utile, tinind cont de faptul ca lotul pancenilor a suferit destule modificari. Dupa ce s-au impus cu scorul de 3 "" 1 in fata conjudetenilor de la CSM Focsani, elevii lui Sorin Haraga au continuat sirul amicalelor estivale cu un esec la un scor mai putin obisnuit, 3 "" 4 in fata colegei de serie Politehnica Galati. Terminat inainte de vreme din cauza unor conflicte aparute intre jucatorii celor doua formatii, scorul a fost partial neconcludent. Jocul de azi reprezinta si o verificare inaintea primului meci oficial din acest sezon. FC Panciu vrea sa fie in forma pentru partida de simbata, din turul al II-lea al Cupei Romaniei, contra galatenilor de la Avintul Vinatori. In afara de faptul ca trupa galateana va fi cel mai probabil colega de serie cu pancenii in sezonul viitor, dupa ce a obtinut promovarea in aceasta vara, competitia knock "" out s-a dovedit a fi in dese rinduri una a surprizelor. Ramasa unica reprezentanta a judetului nostru in intrecerea eliminatorie, gruparea "dintre vii" trebuie sa fie atenta si sa nu isi desconsidere adversarul. Intilnirea de azi constituie cel mai probabil ultima sansa acordata de tehnicienii alb "" rosiilor jucatorilor veniti in probe, Rychard Mua, Rusu, Vlad, Marin si Vamesu. Cei cinci au ocazia sa il impresioneze pe antrenorul Haraga si sa se aleaga cu un loc in lotul cu care pancenii vor aborda campionatul urmator. Istoricul intilnirilor amicale dintre cele doua formatii nu consemneaza vreun rezultat deosebit, dar FC Panciu a facut o victima cu nume asta iarna, invingind intr-un amical disputat pe zapada divizionara secunda FCM Bacau. Echipa panceana i-ar putea avea pe teren pe: Gordin "" Stanciu, Strungariu, Bozian, Cl. Mihai "" Stoian, Cioran, Bira, Ungureanu "" B. Rusu, Sascau. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.