Sport

Razboi amical cu Partizanii buzoieni din comuna Merei (Buzau)

Ciprian Fânaru
28 iul 2010 1322 vizualizări
CSM Focsani - Partizanul Merei, azi de la ora 10.30, intr-un joc de verificare gazduit de stadionul Milcovul

Echipa de Liga a treia CSM Focsani intilneste azi intr-un meci amical formatia Partizanul Merei, care activeaza de asemenea in esalonul al treilea. Buzoienii nu au nume mari in lot, dar sint o trupa ambitioasa, care a rasturnat toate calculele de pe hirtie prin promovarea in Liga a treia si prin faptul ca a reusit sa se salveze de la retrogradare. Clubul din comuna Merei nu are suficient sprijin financiar de la primarie, dar beneficiaza de aportul unor sponsori, printre care se numara si fiul fostului sef al Senatului, Nicolae Vacaroiu. Fosta campioana a judetului Buzau nu a lasat in amintirea focsanenilor o imagine prea placuta, iarna trecuta fiind batuti drastic intr-un amical, cu un neverosimil 5 "" 0. Daca vrincenii vor sa- si vada la lucru jucatorii si sa integreze inca o pleiada de juniori proveniti din pepiniera proprie, elevii lui Laurentiu Manole folosesc acest meci de pregatire pentru a vedea cum se misca noii veniti in aceasta vara. Buzoienii au terminat primul lor campionat in seria a doua a diviziei a treia pe locul al 11-lea. Coincidenta sau nu, formatia pregatita de Aurel Pastia si Adrian Toma a incheiat pe aceeasi pozitie, dar in prima serie a Ligii a treia, acumulind cu doua puncte mai mult decit adversarii de azi. Pentru ca nu dispune de resurse financiare care sa le permita un cantonament la munte, focsanenii se pregatesc in continuare la baza proprie considerata a fi stadionul "Milcovul". De cealalta parte,"Partizanii" de la Merei sint familiarizati cu terenul celor din Panciu, care le stirneste amintiri placute. Jucatorii buzoieni au obtinut vara trecuta promovarea in Liga a treia dupa ce au invins echipa secunda a Dunarii Galati. Partizanul Merei ar putea incepe partida in formula: Toader - Porceanu, Datcu, I. Constantin, Bitoiu - M. Constantin, Anghel, Rosca, Hudunca "" Dinu, Popescu. CSM Focsani s-ar putea baza pe Bors - Ciornei, Toader, Craciun, Grama "" Suvac, Bucataru, Dumitriu, Mindrescu "" Milea, Tirca. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.