Sport

Patru titluri nationale la juniori III

Dan Chiriac
26 iul 2010 690 vizualizări
CSS Adjud a obtinut doua la sulita, iar Unirea Focsani si CSM LPS Focsani cite unul u rezultatele vin in ciuda conditiilor modeste de pregatire

Atletismul vrincean a demonstrat ca are potential si a obtinut patru titluri nationale, dar si alte medalii de argint si bronz la campionatele nationale care au avut loc la Bucuresti. Vineri seara, atletii adjudeni Geoge Zaharia si Alexandra Sava au devenit campioni in probele de sulita. George Zaharia a aruncat sulita la 59.01 metri, in timp ce Sava s-a clasat pe primul loc cu o aruncare de 30,42 metri. Sportivii sint pregatiti de Gheorghe Catrinescu si Ionel Ciortan. "Sint performante deosebite, intregesc salba de medalii ale clubuui, dupa ce in iarna am obtinut alte sapte medalii. Andreea Roman poate aduce o alta medalie pe 7 august, la nationale de juniori I. Astfel, adjudenii si-au adus contributia la performanta delegatiei vrincene si sintem multumiti de cele realizate", ne-a spus antrenorul Gheorghe Catrinescu. Tot vineri seara, Oana Tuvene, sportiva legitimata la CS Unirea Focsani a obtinut medalia de argint in proba de disc cu o aruncare de 30,46 metri. Bronz au obtinut in proba feminina de inaltime Roberta Anghel "" CSM LPS Focsani, care a sarit 1,62 metri si Vlad Dulcescu "" Unirea Focsani, in proba de 90 de metri garduri.


Simbata, ziua Focsaniului


Daca vineri a fost ziua Adjudului, Focsaniul a raspuns pe masura. Vlad Dulcescu, de la CS Unirea Focsani, a devenit campion national in proba de 300 de metri garduri. Sportivul este pregatit de Fanel Iliescu. O alta medalie de aur a fost reusita de sportiva Roberta Anghel, de la CSM 2007 LPS Focsani, in proba de lungime. Sportiva este pregatita de Gicu Alexandrescu. Delegatia focsaneana a obtinut si o a doua medalie de argint prin Oana Tuvene, in proba de greutate. Sportiva este antrenata de Rodica Pendus. «Sint foarte multumit, aveam obiectiv 2-3 medalii si l-am depasit. Am obtinut cinci medalii din care una de aur. Aceasta performanta vine in ciuda faptului ca nu avem conditii de pregatire. Nu exista in Focsani un stadion cu pista si nu avem unde sa alergam. Pentru aurul de la 300 metri garduri, Dulcescu s-a pregatit in sala, desi acum a concurat in aer liber. Afara nu putem risca sa alergam pe stadion. Pista de pe Tineretului este denivelata si riscam sa ne sucim gleznele. Cazul este asemanator si pentru fetele de la greutate sau disc, care nu au un sector corespunzator de aruncari», ne-a spus antrenorul Fanel Iliescu. Atletismul vrincean asteapta acum nationale de juniori I, care vor avea loc pe 7 august si unde exista sperante pentru noi medalii. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.