Sport

Scintei in amicalul de la Panciu

Dan Chiriac
26 iul 2010 700 vizualizări
FC Panciu - Poli Galati 3 - 4 (1 - 3), intr-un meci disputat pe durata a doar 77 de minute u prima repriza s-a incheiat cu 13 minute mai devreme din cauza unei incaierari generale

Nimic nu anunta tensiunea care a dominat in amicalul de simbata de la Panciu. Gazdele jucau in fata echipei pregatite de Damian Bancila, fostul lor antrenor. De asemenea, la oaspeti evolua si Vasile Feraru, fostul jucator de la CSM Focsani si FC Panciu. Totul parea a fi un meci in familie, in care cei doi antrenori sa-si testeze jucatorii aflati in probe. Numai ca fratia de pe teren nu a tinut foarte mult. Citeva intrari mai dure anuntau scandalul din minutul 32. Atunci, la scorul de 3 "" 1 pentru galateni, Claudiu Mihai a intrat tare la un adversar si a fost eliminat de arbitru Alin Samoila. Fostul jucator de la FC Panciu, Vasile Feraru a incercat sa-i aplice o corectie lui Mihai, lucru care a incins la maxim spiritele. Jucatorii celor doua echipe au format doua tabere si au transformat timp de citeva minute terenul de fotbal in ring de lupta. Arbitrul Alin Samoila a fluierat finalul primei reprize si a acceptat sa reia partida doar cu conditia ca cei doi antrenori sa schimbe toti jucatorii care s-au incaierat. Damian Bancila si Sorin Haraga, antrenorii celor doua echipe i-au "bagat" in sedinta pe jucatori si le-au explicat ca nu este decit un meci de pregatire. Ambii au decis sa joace si repriza a doua pentru a-i putea vedea la lucru si pe cei adusi in probe.

Meci cu goluri multe

Trecind peste episodul neplacut, jocul in sine a fost unul spectaculos, cu multe goluri. Pancenii au deschis scorul repede, in minutul 6, prin Rusu, jucator adus in probe de la Aerostar Bacau. Acesta a scapat singur cu portarul advers, l-a driblat si a trimis in poarta goala. Au urmat 25 de minute de cosmar pentru gazde, care nu s-au regasit in defensiva, iar partea stinga a defensivei a fost un adevarat bulevard pentru atacantii adversi. Pe linga cele trei goluri marcate, oaspetii au avut si un gol anulat pentru ofsaid. Toate cele patru faze au venit in urma unor actiuni purtate pe partea stinga a apararii vrincene. Mai intii, Neta, minutul 13, a egalat cu un sut din mijlocul careului. Apoi, Francis, minutele 27 si 30 a punctat din sase metri. Dupa reluare, jucatorii si-au vazut mai mult de fotbal, marcati fiind probabil de cele intimplate in minutul 32. Antrenorul celor de la FC Panciu, Sorin Haraga, a testat mai multi jucatori, printre care si un ghanez, Richard Mua. Acesta joaca fundas central. Marile cistiguri ale echipei din Panciu par a fi fundasul central de 17 ani Florin Strungariu si atacantul Bogda Rusu. Printre cei folositi s-a aflat si Ionut Radu, reintors la echipa dupa doi ani de exil in Italia si Liga a patra. Acesta a redus din diferenta in minutul 72, dar oaspetii au decis soarta meciului in minutul 80, cind Pavel a marcat dupa o noua faza plecata de pe partea stinga a defensivei pancene. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, in minutul 83. Desi au incercat sa egaleze, gazdele nu au mai reusit, desi au cerut o lovitura de la 11 metri dupa o aglomerare in careul advers. FC Panciu a jucat cu: Gordin - Stanciu, Strungariu, Bozian, Cl. Mihai - Iordache, Bira, Cioran, Stoian "" Sascau, B. Rusu. Au mai evoluat: Lazar, Ionel, Ungureanu, A. Vlad, Bolboceanu, Galateanu, R. Marin, I. Radu. Poli Galati: Stoica - Radu, Stamate, Feraru, Racovita - Munteanu, Chiriac, Craciun. I. Cristian - Neta, Francis. Au mai jucat: Olaru, Danilescu, Ganea, Coman, Curmei, Velicu, Fl. Petru, Pavel. Miercuri, FC Panciu va juca un nou amical, pe teren propriu, cu Dunarea Galati. Simbata, FC Panciu va juca in turul doi al Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.