Sport

Se intilnesc cu fostul antrenor

Dan Chiriac
24 iul 2010 602 vizualizări
FC Panciu - Politehnica Galati, azi, de la orele 11.00, intr-o partida amicala, la Panciu

Formatia de Liga a treia, FC Panciu, va juca azi cel de-al doilea meci amical al verii. Dupa victoria obtinuta miercuri, la Focsani, azi, echipa pregatita de Sorin Haraga si Danut Bolocan va da piept cu formatia Politehnica Galati, formatie care a incheiat sezonul precedent pe locul al optulea in clasamentul seriei din care au facut parte si cele doua grupari din Vrancea. Un amanunt interesant, care demonstreaza inca o data ca lumea fotbalului este mica, il constituie prezenta pe banca galatenilor a lui Damian Bancila. Tehnicianul a pregatit in sezoanele trecute atit pe CSM Focsani, cit si pe FC Panciu. Debutul acestuia pe banca tehnica s-a inregistrat la partida de simbata trecuta, de la Homocea. Atunci, galatenii au invins cu 1 - 0 dupa golul marcat de Maradona Chiriac. In meciul de azi, antrenorii Sorin Haraga si Danut Bolocan vor testa si trei jucatori tineri, veniti in probe, de la Bucuresti. Este vorba de un fundas, un mijlocas si un atacant. Alaturi de acestia, antrenorii ii vor testa si pe cei aflati in probe si care au evoluat in amicalul cu CSM Focsani, cistigat cu 3 - 1. Lotul celor de la FC Panciu a suferit citeva modificari fata de sezonul trecut. Covaci, Tudor, Feraru, Andries si Bica au parasit echipa. Constantinescu si Dobrescu sint accidentati si nu pot intra pentru moment pe teren. De asemenea, Emilian Chivu a renuntat la contractul sau. Antrenorii se bazeaza acum pe Gordin, Stanciu, Stan, Bozian, Mihai, Ionica, Bira, Cioran, Dutu, Iordache, Sascau, Lazar, Strungariu, Hotnog, Ungureanu, Marin, Galateanu si Vames. Tehnicianul oaspetilor, Damian Bancila, asteapta reintilnirea cu fostii colegi. "Am inceput o munca noua, la Galati, cu un grup de jucatori tineri, care vin la stadion fara grija zilei de miine. La echipa exista o stabilitate financiara si acest lucru este important. Vrem sa mai aducem citiva jucatori si sa obtinem un rezultat bun in noul sezon", ne-a spus Damian Bancila. Dupa meciul de azi, FC Panciu se va pregati pentru meciul din turul secund al Cupei Romaniei. Pina atunci, saptamina viitoare, FC Panciu va juca un alt amical cu Aerostar Bacau. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.