Sport

Juniorii de la tir, pe podiumul seniorilor

Ciprian Fânaru
19 iul 2010 490 vizualizări
Tiristii juniori de la Clubul Sportiv Unirea Focsani au realizat din nou o performanta demna de lauda. Cel mai recent succes a venit in cadrul finalei Campionatului National de seniori pe echipe, intrecere derulata la sfirsitul saptaminii trecute in Capitala

Bogdan Breana, Alexandru Lazar si Cosmin Susu este trioul care a concurat sub culorile clubului focsanean, cucerind in cele din urma valoroasa medalie de bronz in competitia pe echipe. Rezultatul este cu atit mai valoros cu cit a fost obtinut intr-o confruntare sportiva contra unor formatii care au avut in componenta seniori. Echipa de la CS Unirea a fost devansata in ierarhia finala doar de puternicele Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi. Fara sa poata fi trecuta la capitolul surprize, este demna de mentionat si performanta focsaneanului Alin Moldoveanu, care a cucerit din nou medalia de aur in cadrul probei de 60 de metri pusca aer comprimat. Tragatorul format de antrenorul Adrian Alaci a concurat pentru Dinamo Bucuresti, cea care avea sa se impuna in intrecerea pe echipe gazduita de poligonul Tunari din Capitala. Tiristii focsaneni mai au timp sa se pregateasca pentru urmatoarea competitie majora la care vor participa, Campionatele Nationale destinate categoriei de virsta juniori II fiind programate pentru luna octombrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.