Sport

Homocea, destul de aproape de o calificare in turul II al Cupei

Ciprian Fânaru
19 iul 2010 708 vizualizări
Viitorul Homocea - Politehnica Galati 0 - 1(0 - 0), simbata in primul tur national al Cupei Romaniei la fotbal

Echipa de liga a patra Viitorul Homocea a pierdut la limita partida contra celor de la Poli Galati, confruntare desfasurata simbata dupa amiaza pe terenul din Homocea. Ajunsi pentru prima oara in postura de a juca cu o calificare pe masa, dupa ce obtinusera acest drept in urma triumfului inregistrat in finala fazei judetene a Cupei Romaniei, fotbalistii formatiei din Homocea nu s-au facut de ris in cadrul competitiei fotbalistice knock "" out. Intarita cu aproape jumatate de echipa de la campioana judetului, FCM Adjud, Viitorul Homocea spera la un rezultat favorabil, mai ales ca beneficia si de avantajul terenului propriu. Nu a fost sa fie insa, jucatorii gruparii din nordul judetului fiind intrecuti la limita de o formatie care terminase sezonul trecut al Ligii a treia pe locul al 8 ""lea. Se poate spune ca la victoria si calificarea mai departe a galatenilor a contribuit decisiv chiar noul lor antrenor. Damian Bancila, fost tehnician al celor doua echipe vrincene care activeaza in cel de-al treilea esalon, cunoaste bine fotbalul vrincean, experienta acestuia fiind pusa, din pacate pentru homoceni, in slujba clubului de la malul Dunarii. Dupa cum o arata si scorul final, debutul lui Bancila pe banca "studentilor" nu a fost o plimbare in parc incununata cu un deznodamint catastrofal pentru gazde. Urmind regula cliseistica potrivit careia ratarile se razbuna, vrincenii au fost aproape de a marca in poarta galatenilor si de a se lauda cu eliminarea unei echipe de Liga a treia. Din pacate pentru ai sai, virful Ionut Radu nu a reusit sa transforme in gol cele trei oportunitati de a inscrie avute, astfel ca oaspetii au scapat fara gol. Politehnica Galati a cistigat partida si a obtinut calificarea in turul al doilea al Cupei gratie reusitei semnate de Chiriac. Gazdele de la Viitorul ramin cu experienta si cu regretul ca au trecut pe linga o sansa unica sau care apare foarte rar intr-o cariera de fotbalist. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 49 minute, 6 secunde
...chiar credeati ca o eliminati Politehnica Galati...parlitilor ce sunteti.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.