Sport

Homocea isi forteaza viitorul in Cupa

Ciprian Fânaru
17 iul 2010 879 vizualizări
Viitorul Homocea - Politehnica Galati, simbata, de la ora 17.00, in primul tur national al Cupei Romaniei

Fomatia de Liga a patra Viitorul Homocea disputa azi dupa amiaza cel mai important meci din istoria sa. Cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal va primi pe teren propriu replica echipei de Liga a treia Politehnica Galati. Incepind cu acest sezon competitional, intrecerea fotbalistica knock "" out da sansa invingatoarelor din faza judeteana a Cupei sa intilneasca in primul tur national formatii din Liga a treia. Daca CSM Focsani constituie un adversar pentru covasnenii de la Zagon, echipa din Homocea va primi vizita "studentilor" de la Poli Galati, formatie care a incheiat sezonul precedent pe locul al optulea in clasamentul seriei din care au facut parte si cele doua grupari din Vrancea. Un amanunt intersant care demonstreaza inca o data ca lumea (fotbalului) este mica il constituie prezenta pe banca galatenilor a lui Damian Bancila. Tehnicianul a pregatit in sezoanele trecute atit pe CSM Focsani, cit si pe FC Panciu, cu rezultate relative bune, debutul acestuia ca antrenor al lui Poli urmind sa se consemneze la Homocea. Oaspetii pornesc asadar cu prima sansa pe terenul primei formatii vrincene care are instalatie de nocturna, dar gazdele vor incerca sa produca surpriza si sa avanseze in cel de-al doilea tur al competitiei eliminatorii. Ambitia echipei din nordul judetului este mare, iar fotbalul constituie cam singura bucurie a locuitorilor din Homocea, astfel ca premisele unui meci disputat se intrunesc. Brigada din Ploiesti care va imparti dreptatea la aceasta partida este formata din centralul Petru Oprea si asistentii Lucian Gabriel Banu si Adrian Nita. Observator a fost desemnat Horia Abrudan din Bacau. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.