Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
15 iul 2010 628 vizualizări
Bancila debuteaza ca antrenor al lui Poli la Homocea

Damian Bancila a preluat functia de antrenor principal al echipei de liga a III-a Politehnica Galati. Acesta il inlocuieste in functia de antrenor principal pe Haralambie Antohi. Damian Bancila a antrenat sezonul trecut echipa FC Panciu, cu care a terminat pe locul al doilea seria I a ligii a III-a. Bancila a mai antrenat in cariera si cealalta formatie de liga a III-a vrinceana, CSM Focsani. In locul lui Bancila, la Panciu a fost instalat antrenor principal fostul jucator al Otelului, Sorin Haraga, fost antrenor al "studentilor" de la Poli si fost director tehnic in mandatul lui Bancila la Panciu. Primul meci oficial pentru Damian Bancila la noua sa echipa va fi simbata, 17 Iulie, de la ora 17.30, cind Politehnica Galati va juca in prima faza nationala a Cupei Romaniei la Homocea, cu echipa de liga a IV-a vrinceana Viitorul Homocea. (C. FANARU)


Gimnastele sint in cantonament la munte


Echipa Clubului Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani se afla in aceste zile in cantonament la Lepsa. Stagiul contine cite doua antrenamente zilnic, axate pe componenta fizica, iar sportivele beneficiaza de conditii propice efectuarii exercitiilor. Acumularile din aceasta perioada sint benefice in perspectiva unor evolutii cit mai bune la competitiile de profil din toamna. Cantonamentul montan vine dupa cel efectuat la Constanta, in cadrul carora micutele gimnaste au avut parte de un program incarcat. Din "delegatia" care a facut deplasarea la munte nu fac parte cele cinci gimnaste selectionate de curind la lotul national de junioare de la Onesti. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.