Sport

Mesagerul se transforma in SCM Bacau si vrea promovarea imediata

Ciprian Fânaru
8 iul 2010 800 vizualizări
Dupa CF Braila sezonul trecut, FC Panciu va de peste inca un adversar cu ginduri de promovare in liga a doua

FC Panciu si CSM Focsani au inca un motiv pentru care sa se puna in garda. Cel mai probabil, sezonul viitor al ligii a treia va regasi printre participantele din seria I o trupa cu pretentii. Numele nu sperie deoarece este un club nou infiintat, dar ambitiile celor care il conduc sint mari. Sport Club Municipal Bacau a facut marti primul antrenament pe stadionul Letea. La prima "miscare" a fost prezenta multa lume, din asistenta facind parte si primarul municipiului, Romeo Stavarache. SCM Bacau va juca in locul lui Mesagerul, in Liga a III-a, si are ca obiectiv promovarea in esalonul secund inca din primul sezon. Pentru aceasta, conducerea a decis sa-l numească pe Ciprian Panait manager general, fiind ajutat de secundul Sorin Condurache si Gheorghe Popa ca antrenor pentru portari. La antrenament au fost prezenti aproape toti jucatorii din echipa din sezonul precedent al ligii a doua, cu exceptia celor care au contracte cu FCM Bacau. Cert este ca SCM si-a propus sa promoveze succesiv pina in primul esalon, iar asta nu are cum sa fie placul formatiilor vrincene. FC Panciu se trezeste cu un adversar mai mult decit redutabil in lupta pentru promovare, iar CSM Focsani va avea de asemenea zile grele cu o grupare care va mosteni probabil ambitiile lui FCM Bacau. Mesagerul Bacau a fost eliminata anul trecut de FC Dumitresti la barajul pentru promovarea in liga a treia, dar acum a reusit sa urce in divizia a treia si se transforma in SCM Bacau, echipa care va fi sprijinita de primarie. In alta ordine de idei, FC Panciu se va reuni luni, 12 iulie, in vederea reluarii pregatirilor pentru noul sezon competitional, conjudetenii de la CSM Focsani urmind sa efectueze prima sedinta de pregatire cel mai probabil in aceeasi zi. Pancenii si-au aminat dupa decizia conducerii reunirea programata la inceputul acestei saptamini. Programul esaloanelor doi si trei va fi stabilit de Comitetul Executiv al Federatiei pe 2 august, atunci cind cele doua formatii din Vrancea care activeaza in liga a treia isi vor afla adversarii cu care se vor confrunta in campionatul 2010/2011. Startul editiei viitoare se va da pe 20 august. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.